Lone Survivor (2013) Filmini İzleyenler?
-
Özellikle rica ediyorum filmin amerikan propagandası yaptığı adına söylemleriniz için konuya yazacaksanız yazmayın.!

http://www.imdb.com/title/tt1091191/
http://www.youtube.com/watch?v=40zvYUdYSTU
Bir de filmi izlemeyenler mutlaka vardır. Lütfen izleyen arkadaşların spoiler verecekse bunu belirterek yorum yapmasıdır. Yoksa adamın izleyeceği varsa piç edip izletmez oluruz :D Gerçi spoilerlik pek bir tarafı yok ama...
Benim film adına düşüncelerinizi merak ettiğim tek nokta; çatışma anında askerlerin yaşadığı psikolojik gelgitler.
Siz ne düşünüyorsunuz film de ki çatışma anlarında yaşanan psikolojik olaylar adına?
-
Kendilerine güvenen hallerinden sıyrılarak, can korkusunu yaşadıkları hissini pek tattıramamışlar. Sorun bu. Yani onca şiddet sonrasında yüzlerinden MECBURİ bir korku okunuyordu. Bütçeyi genişletmiş ve Ben Foster, Mark Wahlberg, Tylor Kitsch ve Emile Hirsch gibi ünlü aktörlerle çalışmışsın anlıyorum fakat, böyle bir kendine güvenen hava istiyorsan, çatışmanın vehametinin farkına varacaksın ve keskin bir psikolojik geçiş yaşatacaksın. Ben o değişimi alamadım açıkçası. Jason Statham'ın bir filmini izliyormuşum gibiydi.
Konu olarak güzeldi fakat, yönetmenin kusurlu olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca merak edip izlenecek bir film değil. Akşam çerez yerken zaman geçirilebilir. -
Filmi izlemedim de, savas ap ayri bi olay.
Özel harekat timlerine kurslarda 5-6 bin mermi attiriliyo, sirf 2bin tanesi mermi sesine alisip o an tokezlemesin diye. Catisma ani, silah kullanmak, birini dusmanda olsa vurmak, gogus goguse muharebe. Cok degisik ve buyuk ruh hali isteyen isler.
-
-----------------SPOİLER--------------
Hocam seneye nasip olursa askeriz. Filmi oradaki teğmen benmişim gibi izledim. Adam koskoca bir operasyonu iki çocuk bir adam yüzünden tehlikeye attı. Tek askerin canı yanmadan tamamlanacak görevi onlarca askerin ölümüyle sonuçlanacak duruma getirdi. Ben olsam orada 1 saniye bile düşünmem, çekerim tetiği. Benim yapacağım bir hata yüzünden bir askerin burnu kanayacaksa çocuk öldürmek bana zor gelmez.
Elbette çok farklı düşünenler olabilir. Ama benim düşüncem bu
-
Az önce çektim sabaha izleyeceğim yazarım sonra
-
-----------------------SPOILER-----------------------
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Filmdeki en büyük saçmalıklardan biri o dağdan kaç kere düşmelerine rağmen vücutlarında çok fazla birşey olamaları. Sanki iron man gibi kayalardan top gibi sektiler filmin yarısı boyunca. Onun dışında güzel filmdi.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
torpedo_XL tarafından 09/May/14 02:48 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdı
-----------------------SPOILER-----------------------
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Filmdeki en büyük saçmalıklardan biri o dağdan kaç kere düşmelerine rağmen vücutlarında çok fazla birşey olamaları. Sanki iron man gibi kayalardan top gibi sektiler filmin yarısı boyunca. Onun dışında güzel filmdi.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
iron man degilmiş
http://www.liveleak.com/view?i=c62091316c
-
film eminim güzeldir, daha izlemedim.
-
İzlemiştim hoş filmdi.
-
Filmi izlemedim ama izlerim, fena durmuyor, Ayrıca ortada bir savaş varsa bu durumlar kaçınılmazdır hep derim yine diyorum benim meşhur sözümdür, Bir kaç yumurta kırmadan omlet yapamazsın dostum,
-
yıllardır şu siteye bi spoiler butonu koyduramadık yönetim uyuma sabrımızı taşırma :D