Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2
-
bu oyunun tr yaması ve hileleri elinde olan varmı beyelr bayanlar acil yardım :S
-
hiç bir programı yada oyunu tr yama kullanma bence çünkü saçmalıyorlar orjinal türkççe varsa kullan
hileler içinise
oyunsitesi.com
trgamer.com gibi sitelere bakabilirsin
-
bu oyunu bende iyi oynayan varmıdır iddalı eleman hilelerini sölemem :) yalnız öyle şifre yazıp bir hilesi yok herolarda var ;) he programları felan var hile programları ama zevk alınmazki öyle oyundan :) ben şahısen 4 brutalin aqmaktayım :)
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------
bu oyunu bende iyi oynayan varmıdır iddalı eleman hilelerini sölemem :) yalnız öyle şifre yazıp bir hilesi yok herolarda var ;) he programları felan var hile programları ama zevk alınmazki öyle oyundan :) ben şahısen 4 brutalin aqmaktayım :)
-----------------------------hoca ben daha bugun yukedim nasıl oynandığını bile bilmiyorum :/
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoca ben daha bugun yukedim nasıl oynandığını bile bilmiyorum :/
-----------------------------battle öyle bi oyundurki anlatılmaz oynanır :)
-
çok güzel oyundur hoca biraz uğraş çözersin ya denildiği gibi anlatılmaz oynanır o =)
yanlız o dediğin hile neymiş Dreamtn sölede bilelim ya
-
ya abi oynayaasürü süyle adam geliyo bende bir tane bile yok
adam çıkaramıyorum :|
olmuyo
hem vaş geliyo 25 25 :| sinirlendim klavyeye vurdum kapattım oyunu :|
-
siyanojen hocam vurma klavyeye bi oyun için seninde videonu göndermeyelim yotube
galiba güzel bi oyun msnden bana anlatırsın siya!!
-
yama bilmiyorum ama DLH.net den başka siteyi gitmeyin :)
Bende "The rise of the witch king" için arıyorum..hileri varsa süper olur ..
-
ben bu oyunu bir daha nah oynarım yine aynı şey oldu geldim geldim sürüsüne bereket adamlar saldırdı:Ç
emeklerim gitti ona acıyorum :Ç
-
bu oyunda osmanlı mod yapmıştı adamlar , muhteşemdi yemin ediyorum gördügüm en kral yama :)