"LOST" - 5. Sezon Hakkında
-
3.sezon 8+. bölümdeyim =)
Mreko benim adamımdı + analucia olmadı claire xD
-
ilk çıktığı zamandan beri izliyorum. olayları iyice anlamak için 2. defa izledim. 5. sezonun tüyoları da pek bi hoş gözüküyo.. yakında çekilmekte olan bölümlerin fotoları düşer.. anlarız dizi başlamadan olayı :))
Tüyolar için sağol.. [yalansa bittin :))]
-
edit
-
E hani 4. sezon grev yüzünden son sezon olacaktı 5 kesin miymiş?
-
lostun 4.sezonu 12/13'de mi bitiyor?12/13'ü bitirdim.14,15,16.sezonunuda gördüm bearshare'da ama fake olması muhtemel.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
lostun 4.sezonu 12/13'de mi bitiyor?12/13'ü bitirdim.14,15,16.sezonunuda gördüm bearshare'da ama fake olması muhtemel.
-----------------------------13den sonrası yok diye biliyorum
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------hacı 4. sezon finali 2 bölüm birden yaptılar her zamanki gibi 13-14 ve bitti. Yani bu sezon 14 bölümdü ipneler kısa kestiler bu sefer. Ama 5. sezonda dibimiz düşecek sanırım. Ocağı merakla bekLiyoruz yeni sezon için.
-
Triumph bunu yazdı:
hocam sonuncu 14. orda bitio ama muhteşem bitio.. dört gözle yeni bölümleri beklioruz..gerçi ben bi bölüm için bi hafta bekleyemem günde 3 bölüm seyrediodum daha yeni yetiştim tv ye ama hızlı seyretmeye alıştım tv hızı kesmez beni :D
-
1 haftada 1. sezondan 4. sezona bitirdim..adamlar gerçekten çok sağlam senaryo yazmışlar süper bi komplike sağlamışlar senaryoda!! Lost izleyene özenti diyenler bi incelesin derim..2. filmim 44oo gençlee :D:D
-
turkishiptar bunu yazdı:
- Sezon 5 neden geri dönmek zorunda olduklarını anlatırken, sezon 6 geri döndüklerinde neler yaşandığını anlatacak,
Karısı Sun’ın hamile olduğunu öğrenen Jin büyük ihtimalle yaşıyor olacak,
-
-----------------------------hacı zaten neden dönmek zorunda oldukları belli. arkada kalanlar var onlar için. 1
Jin zaten yaşıyor 4. sezonda gösterdi hatta patronun bi arkadaşına panda vermişti hani. orda da daha 2 aylık ewliyim demişti.jin yaşıyor yani. 2