Lost

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

---ALPER--- bunu yazdı:
    -----------------------------

mrphs bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

lost izlemek yaptığım kayda değer enayilikler listesinde ilk 10 a girer. kaç sene boyunca ısrarla takip ettik; du bakalım nolcak diye diye sonunda eşşeen zki oldu afedersiniz , ne bi konu var ne bi amaç, striboktan bi pembe dizinden başka bi halt değil öyle bilimkurgu fantastik fln diye soslayıp bizede yedirdiler ya taktir etmek lazım pazarlamacılarının sinsiliğini. bide bikere başladımı ulan nolcak acaba mevzuu hiç bir zaman bitmediği için sonraki bölümü sonraki bölümü sonuna kadar izliyon. 

ha pembe diziden , ne biliim hayatağacı yalanrüzgarı gibi saçmalıklardan hoşlanırım ben izlerim diyosanız oturun izleyin derim tabi. 

merakla her bölümü izliyorum günde 3 bölümden aşagı izlemiyorum sezon 4. bölüm 10 dayım. başladık bi kere. bi an önce bitirip kurtulmam lazım bağımlılık yaptı

dizinin sonunda gece saat 1 de küfürlerimle siteyi ayağa kaldırdım kardeşim :D

kavga var zannetti millet :D

o yüzden mutlu bir hayat sürmek istersen en yakın zamanda bırak :D bende de bağımlılık yapmıştı ama işte böle D:

artık çok geç hocam :) başladık bi kere

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

lost ne la :)

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

Lost ta gizemli şeyler olur hep bende fiyatı gizledim ki gerçekten alıcılar,yani ihtiyacı olanlar ulaşsın...

zero43
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    moda oldu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

Usta Kemal SUNAL'IN  dediği gibi   ha böyle puşt gibim ibne gibim bişey... :)))))

zero43
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

zero43 bunu yazdı:

Lost ta gizemli şeyler olur hep bende fiyatı gizledim ki gerçekten alıcılar,yani ihtiyacı olanlar ulaşsın...

Öyle bi söylemişsin ki ihtiyacı olanlar ulaşsın derken sanki elinde sınırlı sayıda lost var gibi :D

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

lost izlemek yaptığım kayda değer enayilikler listesinde ilk 10 a girer. kaç sene boyunca ısrarla takip ettik; du bakalım nolcak diye diye sonunda eşşeen zki oldu afedersiniz , ne bi konu var ne bi amaç, striboktan bi pembe dizinden başka bi halt değil öyle bilimkurgu fantastik fln diye soslayıp bizede yedirdiler ya taktir etmek lazım pazarlamacılarının sinsiliğini. bide bikere başladımı ulan nolcak acaba mevzuu hiç bir zaman bitmediği için sonraki bölümü sonraki bölümü sonuna kadar izliyon. 

ha pembe diziden , ne biliim hayatağacı yalanrüzgarı gibi saçmalıklardan hoşlanırım ben izlerim diyosanız oturun izleyin derim tabi. 

kesinlikle katılıyorum bizde iyice kendimizi kaptırdık fakat okadar uzatıldı ki adamlar işin içinden çıkamaz oldular sonundda dinde mantık aranmaz mantığı ile dine bağlayıp haydin siktirin gidin şimdi.. aynen böyle dediler fakat yine olsa izlerdim.. bilmiyorum zevkliydi senin dediğin gibi bir sonraki bölümde ne olacak sonunu nasıl bağlayacaklar gibi sorular sordurdu fakat son bölümleriyle üzüldüm tabi. son bölümleriyle diziyi genelleyecek olursak bez bebek gibi nasıl ki bez bebek çocukları kendine bağlayabildiyse, lost'ta bizleri kendine bağlamayı başardı..

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

Lostmania :))

zero43
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

arkadaşar bu arada filmi çıkacağı söylentileri vardı ne oldu haberi olan var mı?

zero43
Toplam Hit: 3648 Toplam Mesaj: 29