Lost 5. Sezon İstek??
-
Şİmdi hoca bak ;
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=81479
şu bir hadi orada ilk 2 bölüm war die mazaret uydurdun diyelim google'yi kullanarak lost gibi popüler bir diziyi bulmak nasıl bu kadar zor olabilir de upload etme çağrısında bulunursun.Hadi onu da geçtim,arşiv hatası tamamen senden kaynaklanan birşeydir eskiden olsa çoğu,şimdiyse bütün paylaşım siteleri eksik upload kabul etmiyor zaten haliyle senın buldugun lınklerde sorun yok derdin arşiv hatalı mesajı oldugu sürece.. Bu senin bağlantını verimsiz kullanmandan kaynaklanır.Ya aynı anda bi dünya dosya çekmişsindir yada deli gibi youtube tarzı bağlantının tüm içeriğini köpek gibi sömüren ve öncelik hakkı olan video sitelerinde gezmişsindir.Aldığın hatanın nedeni budur.Site bu kadar boş diye mi böyle bir gevşeme oluyor bilmiyorum ama tbt user'ı olmanın getirdiği bir bilinçlilik vardır ne bileyim sorumluluk vardır.Bir tbt kullanıcısı böyle şeyler için topik açmamalı. -
bu arkadaşa katılanlar parmak kaldırsın ....yok ben katılmıyorum diyenler niye katılmadıgını acıklasın ... lütfen diyimde yalnıs anlasılmasın
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Şİmdi hoca bak ;
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=81479
şu bir hadi orada ilk 2 bölüm war die mazaret uydurdun diyelim google'yi kullanarak lost gibi popüler bir diziyi bulmak nasıl bu kadar zor olabilir de upload etme çağrısında bulunursun.Hadi onu da geçtim,arşiv hatası tamamen senden kaynaklanan birşeydir eskiden olsa çoğu,şimdiyse bütün paylaşım siteleri eksik upload kabul etmiyor zaten haliyle senın buldugun lınklerde sorun yok derdin arşiv hatalı mesajı oldugu sürece.. Bu senin bağlantını verimsiz kullanmandan kaynaklanır.Ya aynı anda bi dünya dosya çekmişsindir yada deli gibi youtube tarzı bağlantının tüm içeriğini köpek gibi sömüren ve öncelik hakkı olan video sitelerinde gezmişsindir.Aldığın hatanın nedeni budur.Site bu kadar boş diye mi böyle bir gevşeme oluyor bilmiyorum ama tbt user'ı olmanın getirdiği bir bilinçlilik vardır ne bileyim sorumluluk vardır.Bir tbt kullanıcısı böyle şeyler için topik açmamalı.
-----------------------------tartışma başlatmak gibi olmasın ama madem çok iyi biliyorsun ordaki dosyaları çek ve bak ? bozuk mu değil mi? ayrıca ben bilerek elerindeki dosyadan upload etmelerini istedim çünkü sikimtirak sitelerden indirdiğim dosyalar cidden bozuk :| diyelimki senn dediğin nedenlerden dolayı bozuldu dosyalar.. ben dersnedeyken evde kimse yoktu cinmi açıp izledi ?
ya da diyelim ki kullandıgım download manager yaptı bu hatayı once flash get sonra orbit kullandım yine aynı hata?
hadi diyelim ki onlarda sorun yok kullandıgım .rar arsiver bozuk o sorun cıkarıyor 7zip winrar winzip türü seylerle denedim yine aynı.. aynı dan kasıt aynı hata degıl birisinde hatalı sıkıştırma demişse diğerinde geçiş hatalı gibi vs vs..
ayrıca siteler eksik upload kabul etmiyor demişsin ? bana gösterebilirmisn hangi warez sitesi ya da çeşitli dosya paylasım sitesi bütün paylasımları indirip kontrol ediyor ? hadi ediyorlar diyelim nasıl çalışıyor bunlar insanlar sonuçta :|
neyse sen sağ ben selamet :|
-
eksik upload kabul etmıyordan kasıt tabiki upload siteleri normal bir sitenin böyle birşeye karar vermesi mümkkün olabilir mi ? hiç war olmayan bir linkide yazarsın rapidshare link checker addon'u yoksa o link db silinene kadar orda kalır.Upload sitelerine gelince önce senin upload etmek istediğin dosyanın boyutunu alır o boyuta varıncaya kadar upload etmeni bekler o boyuta varmadan pc kitlenir,elektirikler kesilir vs. bi durum olursa oraya kadar yuklediğini kabul etmez.en basidinden "lost torrent" yazsan public bir trackerdan da pek ala indirebilirdin.Neyse bundan sonra böyle bir sorun yaşamak istemiyorsan,her istediğini tek link şekilde indirebilmek istiyorsan (yabancı diziler için) http://eztv.it/ bu adresi kullan.sürüm çıkar çıkmaz çekmeye başlarsan çok hızlı çeker seeder / leecher oranına bağlı bir şey oldugu gibi seeedleyenlerin isp kullanıp kullanmadıgına da bağlı bir sistemdir.Neticede çeksinde yavaşta çekse olur dersen ben burdaki tüm linklere kefilim,bundan sonra burdan çekersin dizileri.sadece dizi istemiyorum herşey lazım diyorsan zamunda.net war bulgarca üyelikler en son açıktı en büyük torrent trackerıdır içinde yok yok ordanda istediğin şeyi çekebilirsin file corrupt,cart-curt hiç bi hata da almazsın.Ama ben halen inanıyorum ki sorun senden kaynaklanıyor üstelemenin bir anlamı yok çünkü upload siteleri eksik upload kabul etmez.Hadi adamın biri elindeki arzalı dosyayı rarlayıp attı o zaman elinde olanı attığı için upload siteleri kabul edecektir burada da hata uploader dadır fakat sen öyle bir söylemişsinki anladıgım kadarıyla baya bi farklı yerlerden denemişsin ve ne hikmetse tüm uploaderlarında elinde hatalı dosya varmış (!)
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
eksik upload kabul etmıyordan kasıt tabiki upload siteleri normal bir sitenin böyle birşeye karar vermesi mümkkün olabilir mi ? hiç war olmayan bir linkide yazarsın rapidshare link checker addon'u yoksa o link db silinene kadar orda kalır.Upload sitelerine gelince önce senin upload etmek istediğin dosyanın boyutunu alır o boyuta varıncaya kadar upload etmeni bekler o boyuta varmadan pc kitlenir,elektirikler kesilir vs. bi durum olursa oraya kadar yuklediğini kabul etmez.en basidinden "lost torrent" yazsan public bir trackerdan da pek ala indirebilirdin.Neyse bundan sonra böyle bir sorun yaşamak istemiyorsan,her istediğini tek link şekilde indirebilmek istiyorsan (yabancı diziler için) http://eztv.it/ bu adresi kullan.sürüm çıkar çıkmaz çekmeye başlarsan çok hızlı çeker seeder / leecher oranına bağlı bir şey oldugu gibi seeedleyenlerin isp kullanıp kullanmadıgına da bağlı bir sistemdir.Neticede çeksinde yavaşta çekse olur dersen ben burdaki tüm linklere kefilim,bundan sonra burdan çekersin dizileri.sadece dizi istemiyorum herşey lazım diyorsan zamunda.net war bulgarca üyelikler en son açıktı en büyük torrent trackerıdır içinde yok yok ordanda istediğin şeyi çekebilirsin file corrupt,cart-curt hiç bi hata da almazsın.Ama ben halen inanıyorum ki sorun senden kaynaklanıyor üstelemenin bir anlamı yok çünkü upload siteleri eksik upload kabul etmez.Hadi adamın biri elindeki arzalı dosyayı rarlayıp attı o zaman elinde olanı attığı için upload siteleri kabul edecektir burada da hata uploader dadır fakat sen öyle bir söylemişsinki anladıgım kadarıyla baya bi farklı yerlerden denemişsin ve ne hikmetse tüm uploaderlarında elinde hatalı dosya varmış (!)
-----------------------------en az üç farklı yerden indirdim ama şöyle diyim her bölüm 4 part ve 3 bölüm var yani 12 part :| kaç saatim gitti indirmek için :|
ayrıca şöyle diyim c/p diye bir şey var rapid point diye bir şey var :| zamanında bende yaptm dosyayı çektim denemeden tekrar upload ettim :|
herneyse konu daha uzayıp gitmesin hala aklında soru varsa pm attım msni veririsn ordan hallederiz ok ?