Lost (Dizi)
-
arkadaşlar lost dizisinin 1. sezon 13-24 bölümleri lazım. bir bilen varmı acaba?
duzeltme: konuya uygun yer burasidir.
underzero -
konuyu açtıgın yer dogrumu acaba
-
ben limewireden indirdim sende oradan indirebilirsin..
-
eyw arkadasım bı denerım lımewıre'den...tahtibat forum -genel actım nereye acmalıydım...
-
bi lost tutturmussunuz gidiyorsunuz.
harbi fanatiklerinin oldugunu biliyorum.
networkumun icine etti bu lost cilginligi. nerden buluyorlarsa download ediyorlar herbiri ayri bolumu cekiyor underzero ugrassin ondan sonra.
orda burda
"ayyy lostun bilmem kacinci sezon bilmem kacinci bolumunu izledinmi"
"ay eveeeet"
turunden geyik yapanlara sivas usulu dertalan la girmek istedigimi belirtmek isterim
aslinda merakta etmiyor degilim. bulsam soyle 1 bolumunden itibaren izlemek istiyorum ama geyigini yapmadan -
her turlu payla$im sunumlari ve istekleri payla$im bolumune gider. video haric, onun icin ayri bolum var.
rapidden indiririm diyosan warez-bb.org'dan kopyalarim linkleri. ya da kendin alabilirsin :) -
under abim bi ba$larsan gorursun :)
eroin gibi bagimlilik yapar. yeni baslayanlar hep 2-3 gun gibi cok kisa surede yayinlanan tum bolumlerini izleyip bizi yakaliyo. ondan sonra 1 hafta beklemek i$kence gibi geliyo.
eger ba$larsan bolca bo$ vaktin olan bi zamanda ba$la. sonra i$lerin yarim kalmasin :)
Amerika harici ulkelerde daha geriden yayinlandigi icin korsan satiliyo. Ben zamaninda sirf eBay'den satmak icin indirmistim. ii para birakiodu :) sonra lan ne buluyola bu dizide, bi bakiim a.q dedim bi daha birakamadim :) -
ben onceleri seviyordum bu diziyi ama artık herşeye bi gizem katarak b.kunu çıkardılar bence..Neyse dostum lost'u ve daha fazlasını http://www.deezi.net/category/lost/page/2/ adresinden temin edebilirsin indirdiğin partlardan sonra yorumlar bolumune bakmayı unutma cunku bazı partlar şifreli oluyıo ve bunların şifresi de yorumlar bolumunde yazıyor..İyi forumlar..
-
hakaten bunun şuana kadar yayınlanan toplam kaç bölümü var ??oan göre islemeye başlıcam bizim okulda bi salak vardı hakaten mongol gibi bişi lost tişörtü almış :D:Dtırstım bi bu izliosa izlemiim diye ama meraklandım şnci
-
dizi izle kardeş tavsiye ederim ama sadece 1 ve 2. sezonlarını 3.sezona hiç urama işin cıvığını cıkarmıslar her şey bi gizem olmus ucan kustan süphelenir ettiler izleyicileri amk.
-
su anda en son 3x18 yayinlandi
toplam 60 bolum yayinlandi
Toplam Hit: 1882 Toplam Mesaj: 18