Lost (Dizi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    -----------------------------
    prison break ve heroes başladı neden lost geç başlıyor anlamış değilim :)
    o.ç. ler 3. sezonu cok pic sekilde bıraktılar ee ne kadar merak o kadar sponsor vede ekstra para

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    Stifler bunu yazdı:
    o.ç. ler 3. sezonu cok pic sekilde bıraktılar ee ne kadar merak o kadar sponsor vede ekstra para
    prison break 2. sezon ölü gibi geçti anasını satim hiç sevmedim 1. sezonda daha çok atraksiyon vardı. şimdi 3. sezon daha dehşet 2 bölümü izledim çok hoşuma gitti. yanlız sara yok dizide doğurmuşmu ne yapmış bi süre diziden ayrı kalacakmış :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    Stifler bunu yazdı:

katılıyom çok para kırıyolar varya

Profile Tıkla Anlarsın?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearfredy
    fearfredy's avatar
    Erkek
    evet prison berak la heroes basladı cunku onlar cnbce de oynuyor lost baska kanalda tv den ızlemıyorum ben lost dırekman ındırıyorum ılk 3 season var pc de cd ye attım prıson break 2 season var 3 seoson 1. bolum super ındırdım ve heroes de 2. seson 1. bolumu ındırdım feci ötesi cd ler satılıktır ısteyenlere satabılırım satılık cd ler arasında hepsi dvd smaiville 6 season'a kadar heroes 2 season 1.bolume kadar var how i met your mother 1 season nip-tuck 3.season a kadar var 3. season dahil dexter 1.season full var prison break 3.season 1.bolume kadar var amerıkada oynandıkca ındırılıcektır ve lost 3.seasona kadar var almak ısteyenler lutfen cevaplasın

prison break, lost, heroes, np-tuck, how i met your mother, smalville, hepsinden bol bol season var satılıktır ısteyenler mesaj atsın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hiç izlemedim ama öncedende güzel bi dizi oldğnu biliyordum ama son şu bi kaç aydır bunuda p*ç ettiler nerde ne kadar

entel takılmak isteyen tip varsa ağızlarını yamulta yamulta "beeeeaaaaaannnnnn lostttttttt prisınnn bıreak izliorum sen kv

izliosun ayyy ne kadar banal..." tarzı konuşmalar duymaya başladım son zamanlarda bide bildiğim kadarıyla toplam 6

sezonmuş bu lost dizisi

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 2609 Toplam Mesaj: 16