Lost Dizisi Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Hocalarım Lost Dizisini İndircem Ama, Bildiğiniz Sağlam File Serve Linkleri Varmıdır Tr Dublaj Olcak 6 Sezon Komplesini İndirmeyi İstiyorum Ama Bi Yardımcı Olacak Varmıdır?

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

imzanı okumak gibi bi salaklık ettim ve hayattan sogdum su an.

önerim torrent olarak indirmen, gerci dublaj demissin biraz zor bulursun ama altyazılı izlesene, daha iyi ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------

imzanı okumak gibi bi salaklık ettim ve hayattan sogdum su an.

önerim torrent olarak indirmeden, gerci dublaj demissin biraz zor bulursun ama altyazılı izlesene, daha iyi ?

hocam altyazılı  indrcektim öle niyetim vardıda şimdi bir sürü bölüm yani hepsinde de altyazısını okursak ooo :D biraz sıkar yani 

edit: hocam bende ilk okuduğumda o yazıyı öle oldum yalnız değilsin :D

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam zaten beli bir noktadan sonra altyazı önemini kaybediyor. Adamların hal ve hareketlerinden ne demek istediklerini anlıyorsun. 

Önerim torrentten dosyaları çekmendir. Parça parça kim uğraşacak(kendi görüşümdür.).

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

www.hdarsivi.com 1. sezon 720p tr dublaj olarak indirebilirsin 2. 3. 4. 5. sezonlar yine tr dublaj olarak farklı websitelerinde mevcuttur fakat linkler ölmüş olabilir

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

lost alt yazı ile sorunsuz izlenebilecek belki tek dizi

bu arada 6. sezonu sakın izleme ana avrat küfür edersin bizim için lost 5.sezonun muhteşem finalinde bitmiştir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

http://www.youtube.com/watch?v=q3G-VpI702Q 

Ben yapcaktım lannnnnnnnn! ne hayallerle girdim konuya !!!!!!! :D 

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 1250 Toplam Mesaj: 8