Lost Dizisi Yardım?
-
Hocalarım Lost Dizisini İndircem Ama, Bildiğiniz Sağlam File Serve Linkleri Varmıdır Tr Dublaj Olcak 6 Sezon Komplesini İndirmeyi İstiyorum Ama Bi Yardımcı Olacak Varmıdır?
-
imzanı okumak gibi bi salaklık ettim ve hayattan sogdum su an.
önerim torrent olarak indirmen, gerci dublaj demissin biraz zor bulursun ama altyazılı izlesene, daha iyi ?
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
imzanı okumak gibi bi salaklık ettim ve hayattan sogdum su an.
önerim torrent olarak indirmeden, gerci dublaj demissin biraz zor bulursun ama altyazılı izlesene, daha iyi ?
-----------------------------hocam altyazılı indrcektim öle niyetim vardıda şimdi bir sürü bölüm yani hepsinde de altyazısını okursak ooo :D biraz sıkar yani
edit: hocam bende ilk okuduğumda o yazıyı öle oldum yalnız değilsin :D
-
Hocam zaten beli bir noktadan sonra altyazı önemini kaybediyor. Adamların hal ve hareketlerinden ne demek istediklerini anlıyorsun.
Önerim torrentten dosyaları çekmendir. Parça parça kim uğraşacak(kendi görüşümdür.).
-
www.hdarsivi.com 1. sezon 720p tr dublaj olarak indirebilirsin 2. 3. 4. 5. sezonlar yine tr dublaj olarak farklı websitelerinde mevcuttur fakat linkler ölmüş olabilir
-
-
lost alt yazı ile sorunsuz izlenebilecek belki tek dizi
bu arada 6. sezonu sakın izleme ana avrat küfür edersin bizim için lost 5.sezonun muhteşem finalinde bitmiştir.
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=q3G-VpI702Q
-----------------------------Ben yapcaktım lannnnnnnnn! ne hayallerle girdim konuya !!!!!!! :D