Lost Türkiye"De Türkçe Dublajlı
-
en iyi seslendirmecilerin turkiyede oldugunu biliyormusunuz :) oyle filmler izledim turk dublajcıları ustune adam tanımam unutmadan söyleyim 4 dil biliyorum hani demesinler ingilizceyi bilmiyorsun ondan diye her filmin dublajı super
-
Polat Alemdar'ı seslendiren adam Jack'i seslendiriyor süper olmuş :)
-
bokmu var yani 21-45 e koydular o saat de köprü var noolacak şimdi :/ reklama girdikçe baktım ilk defa izledim güzele benziyodu. kardeşim bu lost galiba dedi bende yok be yawrum sinema filmidir dedim , hatta üzülmüştüm güzel bi filmmiş dedim tekrarını ne zaman yayınlarlar diiye düşünüyodum :)
-
4 sezondur ingilizce altyazılı izlediğim için türkçe dublajı çok garip ve komik geldi. Hoş, dizi 2010'da bitecek, bizimkiler daha yeni 1. sezonu yayınlıyor :)
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
en iyi seslendirmecilerin turkiyede oldugunu biliyormusunuz :) oyle filmler izledim turk dublajcıları ustune adam tanımam unutmadan söyleyim 4 dil biliyorum hani demesinler ingilizceyi bilmiyorsun ondan diye her filmin dublajı super
-----------------------------Türkler arasında Haluk Bilginer in sesi cok hoş..şu kurtlar vadisi pusu da polata kırmızı kitabı veren ihtiyarların başı olan adam her kimse sesi harika bi ton da..sanırsam o adamın kendi sesiymiş.. amaaa don lafontaine nin yeri her zaman ayrıdır :D
-
tamer karadağlılının sesini 5 geçerim. eğer izleyip te kayıt eden varsa veya dublajlısının linki bulunan arkadaş varsa bi link verse de biz de izlesek :D ( malum çalışıyoz eve gelemiyoz gelsekte evden çalışıyopz tv başına geçemiyoz :D )
-
seslerine bu kadar alışmışken dublajın çok güzel olacağının sanmam.
Toplam Hit: 3299 Toplam Mesaj: 18