Lost Türkiye"De Türkçe Dublajlı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    en iyi seslendirmecilerin turkiyede oldugunu biliyormusunuz :) oyle filmler izledim turk dublajcıları ustune adam tanımam unutmadan söyleyim 4 dil biliyorum hani demesinler  ingilizceyi bilmiyorsun ondan diye her filmin dublajı super

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stevie
    Stevie's avatar
    Erkek
    Polat Alemdar'ı seslendiren adam Jack'i seslendiriyor süper olmuş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    bokmu var yani 21-45 e koydular o saat de köprü var noolacak şimdi :/ reklama girdikçe baktım ilk defa izledim güzele benziyodu. kardeşim bu lost galiba dedi bende yok be yawrum sinema filmidir dedim , hatta üzülmüştüm güzel bi filmmiş dedim tekrarını ne zaman yayınlarlar diiye düşünüyodum :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    4 sezondur ingilizce altyazılı izlediğim için türkçe dublajı çok garip ve komik geldi. Hoş, dizi 2010'da bitecek, bizimkiler daha yeni 1. sezonu yayınlıyor :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------
    en iyi seslendirmecilerin turkiyede oldugunu biliyormusunuz :) oyle filmler izledim turk dublajcıları ustune adam tanımam unutmadan söyleyim 4 dil biliyorum hani demesinler  ingilizceyi bilmiyorsun ondan diye her filmin dublajı super
    -----------------------------

Türkler arasında Haluk Bilginer in sesi cok hoş..şu kurtlar vadisi pusu da polata kırmızı kitabı veren ihtiyarların başı olan adam her kimse sesi harika bi ton da..sanırsam o adamın kendi sesiymiş.. amaaa don lafontaine nin yeri her zaman ayrıdır :D

bknz : http://www.youtube.com/watch?v=ZJMGS7l0wT8

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    tamer karadağlılının sesini 5 geçerim. eğer izleyip te kayıt eden varsa veya dublajlısının linki bulunan arkadaş varsa bi link verse de biz de izlesek :D ( malum çalışıyoz eve gelemiyoz gelsekte evden çalışıyopz tv başına geçemiyoz :D )

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    seslerine bu kadar alışmışken dublajın çok güzel olacağının sanmam.

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 3299 Toplam Mesaj: 18