LSD Hakkında Bir İki Soru.
-
Merak etmeyin içici veya içmeye niyetliyim sadece merak ediyorum.
LSDnin ne tür yan etkileri var?
LSD fiziksel olarak zarar vermiyor diye duydum ama adamın aklını skp atıyomuş ne derece doğru
LSD kullanıldığında tam olarak ne hissediliyor
LSD şizofreni tedavsinde de kullanılıyormuş doğru mu?. -
Merk etmeyin içici veya içmeye niyetli DEĞİLİM olcaktı o öyle yazmışım :)
-
Pul üzerindeki lsdyi yalayınca bağımlı olunmuyomuş bi yazıda okumuştum :D Bu konu ordan ilgimi çekti gugula yazdım daha önce bakmamışsan pars narkotereörün sitesi :D http://narkotik.iem.gov.tr/konuno.asp?metinno=540
-
eyv saol.
-
-Acidin yan etkileri sayılabilecek olanlardan biri panik sonucu Bad Tribe girebilirsin şiddetli korku vs. duyabilirsin. Kalp atışı arttığından kalp krizi geçirme riski artar, etkisindeyken yemek yerken boğulabilir, düşüp kafanı vurabilirsin, kafandan (etkisinden) kurtulmak isteyip camdan atlayabilir kendini kesebilirsin takip eden günlerde psikolojikman zedelediğinden dolayı sürekli ağlayabilir kızıp sağa sola vurabilirsin yada terlediğin için üşütüp nezle olabilirsin
-Overdozu yoktur onun yerine delirme riski vardır fiziksel olarak zarar verir omurilik soğanına yapışır iki bölge arasındaki iletim sinirlerini gerer.
-Acid kullanımında hisler, duygular ve görüntü insandan insana göre, tripten tribe göre değişir ama genel olarak sanrılar görme, daralma, kendini beğenme, renklerin parlak görülmesi, bazı duyguların ortaya çıkması, yaratıcı düşünme, enerji, algının açılması, bedenden ayrılma vb. gibi birçok pozitif veya negatif anlamda duygularda değişme yaşayabilirsin
-Şizofreni tedavisinde kullanılmak üzere üretildi bir ara ilaç olarak "delysid" adıyla şişelendi sonrada kaldırıldı hala tedavi amaçlı kullanılabilirmi diye araştırmalar var.
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------
Pul üzerindeki lsdyi yalayınca bağımlı olunmuyomuş bi yazıda okumuştum :D Bu konu ordan ilgimi çekti gugula yazdım daha önce bakmamışsan pars narkotereörün sitesi :D http://narkotik.iem.gov.tr/konuno.asp?metinno=540
-----------------------------Pul üzerine şeker üzerine veya sıvıya damlatılmış, kristalize edilmiş şekilde bulunabilir hiçbir formu fiziksel bağımlılık yaratmaz tamamen psikolojik bağımlılık yaratır
-
Yan etkisi;yediğin simitin boğazında takılması : )))))))))))
-
sadece bilgin olsun dıye soyluyorum
albert adında bir bilim adamının sizofrenı tedavisine cagre bulmak amacıyla kımyasal maddelerle oynaması sonucu ortaya cıkmısıtr bazı bılım adamları şizoikler ıcın bu maddenın ıyı geldıgını kabul etmıs bazıları ıse ınkar etmıstır bu maddeyı ılk kullanan profosorler şaka amacli birbirlerının kalemlerıne ve bu tip malzemelerıne surup gulelermiş
bazı kotu admaların elıne gecen bu madde uyusturucu pazarina sunulmustur cokda tutmustur cunku ustunde tasımanın cok yolu vardır etkısı uzun surelıdır ve felaketdir tam kafa yapar.
direkman beyıncıkle ilişki kurar madde bu yuzden etkısı kolay kolay gecmez bazi avrupa devletlerınde bellı bir kullanımdan sonra sana ehlıyet dahı vermıyorlar kalıcı zararlar bırakır ruhsal cokuntu enfelaketıdır
daha cok bilgi almak istiyosan bu maddenin tarihini anlatan "hoffmann's potion - the early years of lsd " adli belgeseli izlemenı tavsiye ederim
fazla merak iyi dğeil bunuda hatırlatıyım
-
LSD=Lysergic Asit .BU madde çok thlikeli bir maddedir.Pula emdirilmiş olarak piyasada bulunur.Sadece bir topluiğne başı kadar olan miktarı bir insanı uyuşturmaya yeter.Eger daha önceki arkadaşlardan birisinin yazdıgı gibi "Pulu Yalamak" gibi bir yanlışlık yapan olursa muhtemelen ölecektir.Bilinen uyuşturucular içinde en tehlikeli olanıdır.Beyin ve kas hücrelerinde ölüme neden olur.Kullanan kişi mutlaka bilinicini kaybedecek ve bir süre hayal aleminde kalacaktır.Bad trip olayı en kuvvetli olarak bu madde de görülür.Tedavi imkanı yoktur.Kullanan insan yakınları tarafından hastaneye kaldırılmış olsa bile bu maddeyi bilmeyen bir saglık ekibinin o kişiye faydası olmayacaktır.Kesinlikle uzak durun.
-
monitör cinsinden olanı gözleri bozuyor :p
-
Bir belgeselde gördüm: 2. Dünya savaşında kamikaze pilotlarına saldırı öncesinde veriliyormuş.... Anladın sen onun zararını :)