Lût Kavmi Ve Pompei

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    dai o zaman amsterdamın haritadan silinmesi lazım ibnelik desen var fuhuş desen var uyuşturucu desen var

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

elemanın harun yahya diye kastettiği videolar farklı videolar yanlış anlaşılma olmuş..youtube'da gençlerin düştüğü bataklıklar adı altında bir çok sallamasyon harun yahya videoları var.harun yahya gibi bağnaz birinin kuran çeviriside elbette kendince olur.ha kuranda çok mu farklı yazıyor?hayır ama inanmayan inanmıyor zaten.kimsede zorla inanmak yada inanmamak zorunda değil.

SiyanojeN bunu yazdı:
    -----------------------------

flybatwin bunu yazdı:
    Harun Yahya uydurması defalarca izledim bu filmleri ...

owww ne saçmalamışsın be harun yahya kim bunların kuranı kerimde ayetleri var onları biz helak etmedikmidiye başlar olayları anlatır ya sen ne bok zannediyon kendini yorum yapıon bilmediin sey hakkında millet bana gülsün diye yorummu yapıyorsun sen ? 

edit:doğaldır kefili esat :p

narkotik ayı 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:
    dai o zaman amsterdamın haritadan silinmesi lazım ibnelik desen var fuhuş desen var uyuşturucu desen var
    Fenerist07, konu altındaki 1.yorumuma,2.yorumuma ve 3.yorumuma bakmanı öneririm.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Pompei ismi pompadan gelmiş olabilir mi acep :)

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    shockman bunu yazdı:

İnsanlar Çok İlginç varlıklardır, Sınırlı bir Görme Duyma Ve Düşünme Yeteneklerine Rağmen Kendini Allah Zannedecek Sapkınlığa kadar Düşüncesel hatalara Girebiliyorlar. Rahat yaşamın Zevklerinden Bıkan Kimileride Ters ilişkiden Zevkler almaya çabalamak gibi Sapkınlıkları Yaşamıştır vede Yaşayanlar Günümüzde de vardır.

Yazıklar olsun o insanlaraki Kendilerinin Ne kadar Aciz vede Zavallı olduklarının Bilincinde olmadıkları Gerçeğini Redderler vede Görmezden Gelirler, Dünyaya Demir atacak gibi Yerleşenleri ise En İlginç Tiplerdir. Sanki Dünya Kendisinin Tapulu Malıymış gibi.

İşte Pompei Örneği Bu İnsanların En güzel Örneği Olmuştur, Malesef Acıdırki Bu İnsanlar la Birlikte yaşayan Topluluklar O İnsanlar Yüzünden Gelen Tofanlarda da Kurunun Yanında Yaş olarak Zarar Görmektedirler.

Resimlerde Görülen İnsanlar En Kötü biçimde Yanarak Öldüler, Yanarak Ölürlerken Aynı Zamanda da Tek nefes bile alamadan Boğularak Öldüler, Oda yetmedi Üstlerine Düşen Alevli Küllerin Ağırlığı Altında Basınç altında Kalarak Akıllara Zarar bir Dehşet ile Can verdiler.

evet sana katılıyorum.rabbin vermiş olduğu ilmi ve fazileti kullanamamışlar şu anda bile kullanılmıyor .allah bize ibret olacak oalylar silsilesihalinde göstermiş.gerisi artık biizim irademizde

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    flybatwin bunu yazdı:

nerden biliyorsunuz allahın cezalandırdığını. belkide toplu cinsel sex yapıyorlardı zevkden belkide yanmaktan bile kaçmadılar. çünkü cinsel ilişki sırasında ölümü görseniz bile kaçmassınız.  bence bu harun yahya uydurma çarpıtması bunu harun nun filmin seyrettim tam bi şarlatan bu harun yahya. ayrıca kurandaki KEHANETLERİ mucize delil gibi göstermesi de bu kadar bir saçmalık  bilim  dini desteklemez.

senin harun yahya kadar aklın varmıda konşuosun.önce bi kendine gel harun yahyayı tanı öle konuş

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Harun yayha virüsler ile ilgili bi film hazırlamış geçen izletti biri amk virüs rna'sı hücreye girerken bismillah çekiyo :S

selam gençlik!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    ahahahaha:) harun yahya yi tani öyle gel konus diyo.. puhahahhaa:) aman kalsin tanimiyalim:D yeterince tanittilar zaten boy boy tvlerde ana haberlerde yanindaki karilarla:) ha birde elleri kelepceli görmüstüm:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

Mortunes bunu yazdı:
    Harun yayha virüsler ile ilgili bi film hazırlamış geçen izletti biri amk virüs rna'sı hücreye girerken bismillah çekiyo :S
    ahuha :D

madem o kadar müslüman virüs ne sikime zarar verio hücreye :P

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

Benim anlamadığım nedense hep dere yatağına, yanardağ eteğine ya da fay hattı üstüne yerleşim kuran kavimler helak oluyor. Şöyle bir konya ovasında, ne bileyim verimli tokat yaylasında helak olan kimse duymadım.

Nerde bir yanardağ, nerde bir volkanik yapı varsa orada mutlak helak olan kavim oluyor. Allah, helak kararını verme sürecinde kavmin yaşadığı coğrafi konumu mu göz önüne almaktadır? Veya sapkın kavimler hep böyle sakat bölgelere mi denk gelmektedir?

www.tekno50.com
Toplam Hit: 14726 Toplam Mesaj: 45