Lübnanlı Askerler İsrailli Askerlere Çay Servisi Yapıyor (:
-
Vay PuştLar (:
-
arkadaşlar sizce saçma değilmi o iranlı admalarda israillilerin adamıdır yoksa hiç bir müslüman bunu yapmaz yada siz nereden biliyorsunuz belki de bunları zorla yaptırtmışlarır şimdi bazı arkadaşlar diyecek müslüman asla yapmaz adamın ailesini öldüreceklerini sölerlerse adam hayatını feda eder..
ama videoyu izleyemedim benim görüşüm bu yani hemen ön yargıya varmayın braz düşünün sonra konuşun. -
e yuh yani..
harbi yuh
hiçbişi yapamion bari çayı dök adamin şeyi haşat olsun mg ya...
pes lan pess -
1)mothspidey +1 :)
2)kokainman @ kokainman ne demek :) by kokainman falan yazar insan
-
salla getsin
-
Lan valla İsrail karışamadı hizbullaha... Bizdeki PKK hizbullaha bela oldu hizbullahı yıktı... Yani gerçekten bu PKK başbelası terörist gurubu... Türkiye PKK ile başa çıkıyor, bu ahin saldırıları olsun ne olursan olsun bizimle başa çıkamıyor... Hatta bi dönem silindi ipneler... Bunun anlamıda Türkiye hem hizbullahla hem pkk ile başa çıkacak konumda...
Yani sözün özü İsrail çok büyütülüyor gözümüzde... Yemin ediyorum türkiye üflese s*ker israili... Araplar hainler birbirilerine arkın çıkmıyorlar çıksalar onlarda şimdi israilin aq muşlardı... İsrail Lübnana girdi kendisi zarar gördü salaklar...
Anlatmak istediğim bu İsrail Üflense yıkılacak cinste bir memleket. En azından türkiye üflese... -
hackman hocam o kadar yazıldı çizildi ama sen denk gelmemişin galiba..türkiyedeki hizbullahla lübnandaki hizbullah arasında bi alaka yok ki..lübnan hizbullahı o zamanlar açıklama yapmıştı zaten bizimle ilgisi yok diye...o sadece tr de kurulmuş pasif bi örgüttü...yani kıyaslaman yanlış..
-
İSTİSNALAR KAİDELERİ BOZMAZ İSRAİL DE Bİ İSTİSNA VE KAN EMİCİ OLDUKLARI DA KAİDEDİR ARKADAŞLAR....
BİR ÇAY VERDİ DİYE ADAMLARI MELEK YPACAKSAK.
KENDİMİZE BAKALIM 10 SENE OLACAK APDULLAH ÖCALANI BESLİYORUZ.ODA BİR İSTİSANA MESELA .AMA BUNLAR UZUN KONULAR.BEN LPNUŞTUKÇA SİNİRLENİYORUM -
agalar bence bizim içimizdede böyleleri var, dünden razı olanlar yani...
-
yorum yaparken lübnanın çoğunun müslüman olmadığını unutmayın:)
Toplam Hit: 4537 Toplam Mesaj: 24