Lucky Strike
-
tobaccolarda bulabilir miyiz?
-
Yahu nedir bu marlboro hevesi :| o pislik kokusuna dayanamam bile parlıament gibi class sigaralar varken nedir marlboro :/ marlboroyu içenlere soruyorum neden parlıament değilde marlboro diye. adam pahalı diyo :| 25 kuruş fark var arada galiba. en son marlboroyu aylar önce içtim kahrolsun marlboro :D
-
lucky iyidir candır kraldır
-
sigaraya karşıyım tadı 100 kat daha güzel nargle var içicen mi ?
-
konur sk da satılır 5 lira sahtemidir gerçek midir bilemeyecem
-
Kirve vazgeç luckstrike felan git al murattı bak keyfine bence dünyanın en iyi sigarası murattıdır.murattıyı beğenmeyeni görmedim daha :)
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Ben de yurt disindayim, buranin kasar sigarasi Lucky Strike. Marlboro'dan iyi oldugu kulli yalan. Isminin de soyle bir hikayesi var; 2. Dunya Savasi'nda Amerikan askerlerine gelen sigara paketlerinden her birkac tanesinin birinden bir tane cigara cikarmis. Lucky strike dedikleri o yani. Hikaye uydurma olabilir tabi ama boyle anlatiliyor. Hic lucky strike falan beklemeyin ama, Winston Box bile ondan daha iyi sigara.
-----------------------------bile derken ? :p winston box rulz hoca marlboroya değişmem kendisini.
-
Ben de ayni fikirdeyim de Marlboro, Parliement gibi burjuva takilanlar Winston'a kaka diyor, o yuzden oyle yazdim. Yoksa Winston Box ftw.
-
En güzeli camel