Lucky Strike Black
-
Bu gün sigara almaya gittiğimde hiç kullanmamış olmama ramen sırf yanında djeep marka çakmak veriyorlar diye bu sigaradan aldım 3. sigarami içerken reklam sebebi olan filtrenin içerisideki mavi renkli topu merak ettim kurcalarken patladı ve gözüme kaçtı sivisi. gözüm çok yandı soğuk suyla yikadim ancak acabildim telefondan baglaniyorum ve met durumu vasat işi olmayan birisi benim yerime araştırıp post atabilirse minnettar olurum nedir? zararı var midir? doktora gitmem gerekir mi?
-
hocam ihmal etme böyle durumları doktora git. buraya yazacağına şimdiye doktorda olmalıydın.
edit: sigaranın üzerinde açma kapama tuşu gibi bir logo varsa oraya basınca patlıyormuş aroma gibi birşey sanırsam. -
çamaşır sularında bile göze mote kaçması halinde bol su ile durulayınız diyor , sanmıyorum daha tehlikeli olsun.
-
Filtre bölümünü sıktığında o mavi top patlıyor. Mentollü oluyor. İçinde mentol var bir sıkıntı olmaz.
-
Mentoldur o bisey olmaz. Dunyayi biraz ferah gorursun.
-
bende geçen ona kanıp aldım 1 hafta oluyor hala öksürüğüm gitmedi. İçme boğazını mahfediyor..
-
mentol hoca o, bişi olmaz kent almıştım bi kaç kere..
uzerinde standby tuşu var :D merak ettim neymiş bi bastım şlak patladı ve nefis nane aroması.çok kötüyse acile git.

-
sıvı nane aroma gibi bi şey o ya..sakızın sıvısı kaçsa da aynı etkiyi yapacaktır diye düşünüyorum. korkma bi şey olmaz
-
Hacı gözüne kaçırmayı nasıl başardın acaba? :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Hacı gözüne kaçırmayı nasıl başardın acaba? :D
-----------------------------
aynen katılmaktayım hacı nasıl başardın acaba ?? :D -
Shawn bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------Hacı gözüne kaçırmayı nasıl başardın acaba? :D
-----------------------------
aynen katılmaktayım hacı nasıl başardın acaba ?? :D
-----------------------------herif 15 numara gözü varmış o yüzden çok yakından bakıyomuş sonra sıkınca öyle patlamış :D Abi delimisin sen ya gitsene doktora arkadaş böyle konuları buraya nasıl açıyorsunuz anlamadım gitti ya