Lumia 1320 İle Samsung S4 Takas

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    Fdumanli bunu yazdı

hocam l1320 ile s4 u kafa kafaya takas etmek istiyorum dersen telefonculara kufur yersin

l1320 ici tamamen bos cihaz. extra light 1520. niye boyle birsey cıkardılar anlamıyorum

Fakirinde büyük ekranlı Nokia telefonu olsun diye :) ama bizim ülkeye gelince işler değişiyor. 

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı
    Fdumanli bunu yazdı

hocam l1320 ile s4 u kafa kafaya takas etmek istiyorum dersen telefonculara kufur yersin

l1320 ici tamamen bos cihaz. extra light 1520. niye boyle birsey cıkardılar anlamıyorum

Fakirinde büyük ekranlı Nokia telefonu olsun diye :) ama bizim ülkeye gelince işler değişiyor. 

Hocam ben yazcaktım ha.. sıfırları arasında 300-400 lira oynayan iki telefonu kafa kafaya hemen değişelim diyorsun @zamazingo hocam..  Ya piyasayı gerçekten bilmiyorsun, yada milleti enayi yerine koymaya çalşıyorsun. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hacı sat o elindekini git L925 al. Bırak s4 5 falan. Bende 920 vardı. Cam kırıldı anakart gitti. Hepsiburadadan 800e aldım L925 görünüm ve performan bence S5 ten daha iyi. Donanım düşük olabilir ama işletim sistemi olarak bence wp8.1 koyar hertürlü androide. Süper stabil bir işletim sistemi. Düşük donanım ve yüksek şarj :) Gm kullananlar var elinde şarj aleti, powerbank le dolanıyor. Ben ipim kuşağım takılıyorum :D Bide hayvan gibi fifa oynuyorum :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Hacı sat o elindekini git L925 al. Bırak s4 5 falan. Bende 920 vardı. Cam kırıldı anakart gitti. Hepsiburadadan 800e aldım L925 görünüm ve performan bence S5 ten daha iyi. Donanım düşük olabilir ama işletim sistemi olarak bence wp8.1 koyar hertürlü androide. Süper stabil bir işletim sistemi. Düşük donanım ve yüksek şarj :) Gm kullananlar var elinde şarj aleti, powerbank le dolanıyor. Ben ipim kuşağım takılıyorum :D Bide hayvan gibi fifa oynuyorum :D

WhatsApp'ta bile ısınan bir telefon 925. Tamam fiyat / performans cihazıda kaç kişiden duydum üstüne yumurta kırsan 5 dakikaya omlet olur diye. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    Balyoz99 bunu yazdı
    Fdumanli bunu yazdı

Hocam ben yazcaktım ha.. sıfırları arasında 300-400 lira oynayan iki telefonu kafa kafaya hemen değişelim diyorsun @zamazingo hocam..  Ya piyasayı gerçekten bilmiyorsun, yada milleti enayi yerine koymaya çalşıyorsun. 

Yok hocam onun için yazmamıştım. Nokia bildiğin Hindistan'da falan satılsın diye yapıyor. Türkiye gelirken vergisiydi falan derken 2 katına çıkıyor telefonun fiyatı.

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

geç s4 e yeni güncelleme  de gelecek..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

5 ay kullandım cihazı, gayet de memnundum taa ki telefonu kaybedinceye kadar. Nakit olarak satmak isterseniz ne kadar düşünüyorsunuz ? Belki nakit alırım anlaşırsak.

hocam 4. ayına girdi daha yeni cihaz aldığım günden beri kılıfta kullanıldı. zaten cebe felanda sığmıyor tablet gibi elimde gezediriyorum 700 TL ye hemen bugün vereyim kargoya

Yol Güzeldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Samsungun en sıkıntılı cihazı s4. Kardeşim sıfır aldı batarya şişme, kapanıp açılma binbir türlü sıkıntısı var bu allahın cezasının.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
Toplam Hit: 2315 Toplam Mesaj: 19