Lumia 1320 İle Samsung S4 Takas
-
Fdumanli bunu yazdı
hocam l1320 ile s4 u kafa kafaya takas etmek istiyorum dersen telefonculara kufur yersin
l1320 ici tamamen bos cihaz. extra light 1520. niye boyle birsey cıkardılar anlamıyorum
Fakirinde büyük ekranlı Nokia telefonu olsun diye :) ama bizim ülkeye gelince işler değişiyor.
-
Balyoz99 bunu yazdıFdumanli bunu yazdı
hocam l1320 ile s4 u kafa kafaya takas etmek istiyorum dersen telefonculara kufur yersin
l1320 ici tamamen bos cihaz. extra light 1520. niye boyle birsey cıkardılar anlamıyorum
Fakirinde büyük ekranlı Nokia telefonu olsun diye :) ama bizim ülkeye gelince işler değişiyor.
Hocam ben yazcaktım ha.. sıfırları arasında 300-400 lira oynayan iki telefonu kafa kafaya hemen değişelim diyorsun @zamazingo hocam.. Ya piyasayı gerçekten bilmiyorsun, yada milleti enayi yerine koymaya çalşıyorsun.
-
Hacı sat o elindekini git L925 al. Bırak s4 5 falan. Bende 920 vardı. Cam kırıldı anakart gitti. Hepsiburadadan 800e aldım L925 görünüm ve performan bence S5 ten daha iyi. Donanım düşük olabilir ama işletim sistemi olarak bence wp8.1 koyar hertürlü androide. Süper stabil bir işletim sistemi. Düşük donanım ve yüksek şarj :) Gm kullananlar var elinde şarj aleti, powerbank le dolanıyor. Ben ipim kuşağım takılıyorum :D Bide hayvan gibi fifa oynuyorum :D
-
interfector bunu yazdı
Hacı sat o elindekini git L925 al. Bırak s4 5 falan. Bende 920 vardı. Cam kırıldı anakart gitti. Hepsiburadadan 800e aldım L925 görünüm ve performan bence S5 ten daha iyi. Donanım düşük olabilir ama işletim sistemi olarak bence wp8.1 koyar hertürlü androide. Süper stabil bir işletim sistemi. Düşük donanım ve yüksek şarj :) Gm kullananlar var elinde şarj aleti, powerbank le dolanıyor. Ben ipim kuşağım takılıyorum :D Bide hayvan gibi fifa oynuyorum :D
WhatsApp'ta bile ısınan bir telefon 925. Tamam fiyat / performans cihazıda kaç kişiden duydum üstüne yumurta kırsan 5 dakikaya omlet olur diye.
-
mfatihbodur bunu yazdıBalyoz99 bunu yazdıFdumanli bunu yazdı
Hocam ben yazcaktım ha.. sıfırları arasında 300-400 lira oynayan iki telefonu kafa kafaya hemen değişelim diyorsun @zamazingo hocam.. Ya piyasayı gerçekten bilmiyorsun, yada milleti enayi yerine koymaya çalşıyorsun.
Yok hocam onun için yazmamıştım. Nokia bildiğin Hindistan'da falan satılsın diye yapıyor. Türkiye gelirken vergisiydi falan derken 2 katına çıkıyor telefonun fiyatı.
-
geç s4 e yeni güncelleme de gelecek..
-
KotomineKirei bunu yazdı
5 ay kullandım cihazı, gayet de memnundum taa ki telefonu kaybedinceye kadar. Nakit olarak satmak isterseniz ne kadar düşünüyorsunuz ? Belki nakit alırım anlaşırsak.
hocam 4. ayına girdi daha yeni cihaz aldığım günden beri kılıfta kullanıldı. zaten cebe felanda sığmıyor tablet gibi elimde gezediriyorum 700 TL ye hemen bugün vereyim kargoya
-
Samsungun en sıkıntılı cihazı s4. Kardeşim sıfır aldı batarya şişme, kapanıp açılma binbir türlü sıkıntısı var bu allahın cezasının.