Lumia 1320 Ya Da Lumia 925 Ya Da Alternatifleri Olacak Telefon Arıyorum (Cihazlar Alındı)
-
Sahibinden ya da diğer sitelere baktım, çoğu cihaz hor kullanılmış. Adam sorunsuz yazmış, telefonu almaya gidiyoruz sim kart okumuyor. Her şey mükemmel yazmış ilk günki gibi demiş, yanına gidiyoruz kamera çalışmıyor. Sorunsuz olan cihaz buluyoruz adam 500 lira para istiyor.
Elinde olup satmayı düşünen, telefon işi yapan falan vardır belki diye konu açıyorum. Kapakta olan çizikler vs önemli değil. Cihazlarınız için pm atabilirsiniz.
Edit : 2 cihaz aldım, sağolun beyler.
KotomineKirei tarafından 23/Mar/19 15:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Alıp ne yapacaksın ki? Microsoft desteği kesti. Uygulamalar güncellenmiyor.
-
mkyb bunu yazdı
Alıp ne yapacaksın ki? Microsoft desteği kesti. Uygulamalar güncellenmiyor.
bilgilendirme için teşekkürler, durumun farkındayım hocam.
-
Lumia 735 var. İlk ben almıştım. Sorunu yok. Kapağında çizik felan var. Win 10.
Öyle kutusunda duruyor telefonum bozulursa kullanırım diye.
Fiyatı sen belirle.
Özel mesaj atarsın hocam.
DrKill tarafından 22/Mar/19 20:07 tarihinde düzenlenmiştir -
lumia 720 var. bir kaç sorunu var ama iş görür. yedek tel olarak arada kullanıyorum.
-
Bu arada illa alacaksan Nokia değilde Microsoft markalı Windows Mobile 10 güncellemesini resmi olarak almış bir model al. Lumia 950 ve XL birde 640 aldı diye biliyorum. Lumia 640 al derim.
Nokialara beta sürüm geldi hep. Perfornmans sorunları var. Gerçi telefonun regedit'ini Lumia 950 vs yapıp model numarasını değiştirince stabil oluyor. Oda Microsoft'un götlüğü.
mkyb tarafından 22/Mar/19 20:58 tarihinde düzenlenmiştir -
lumia olup satan olursa bende talibim özellikle 620 720 yada 920 arıyorum. elinde olan varsa ulaşabilir.
-
pm attım hocalar
-
Microsoft 640 XL LTE modeli bakabilirsiniz. En son bu ay, yani mart ayında güncelleme aldı diye hatırlıyorum.
-
Bende 520 istiyorum elimde bir tane var sesi azaldi benim velete supurge sesi aciyordum yalaya yalaya bozuldu
-
Hayatımda 1 ay Lumia kullandım. Hala anasına avradına söverim. Dünyanın en sikko telefonu.