Lumia 820 Ekran Rengi Sorunu
-
S.a hocalar, yaklaşık 2-3 hafta önce yeğen telefonun ekranını kırmıştı bende yaptırdım,şuan durup dururken ekranın rengi değişti hafiften açıldı rengi böyle iconlar vs. bu neden kaynaklanır acaba ?
-
açıldı derken sarımsı bir renk mi olmaya başladı ?
yok solmaya başladı sanki beyazladı diyorsan çakma ekran takmışlardır müdür. A kalite çin ekranı takmışlarsa sıcaktan hemen rengi atıyor o ekranların.
dokunarak açma özelliği çalışıyormu ? eğer çalışmıyorsa en çakma ekranı tamışlar demektir.
-
Foto atar mısın ? Birde ekranı kaça yaptırdın? Bendede var bi tane ekranı kırık 220 lira dediler öyle kaldı.
-
zalimadam bunu yazdı
dokunarak açma özelliği çalışıyormu ? eğer çalışmıyorsa en çakma ekranı tamışlar demektir.
aynen olay bu
bende kırdıgım 820 ekranını çinde alarak kendim taktım
çift tık uyandırma yoktu ve renkler acayip soluk olup güneş ışığında görünürlük sıfırdır
nedeni ise orjinal cam, filmli cam gibi koyu siyah aslında
ama çançinçon versiyonu normal cam gibi saydamdı
-
zalimadam bunu yazdı
açıldı derken sarımsı bir renk mi olmaya başladı ?
yok solmaya başladı sanki beyazladı diyorsan çakma ekran takmışlardır müdür. A kalite çin ekranı takmışlarsa sıcaktan hemen rengi atıyor o ekranların.
hocam renk hafif sarımsı gibi ama tam değil yani açıldı gibi ekran renk olarak , sıcaktan atmış olabilirmi deidğin gibi çünkü oyun felan oynadım en son sora bi anda böyle oldu.
@mkyb ; Bende 200 lira bayıldım heriflere
ReyiZ tarafından 23/Eyl/15 01:03 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Maalesef ekranın ölmüş telefon artık çöp. Bir daha 200 lira daha verip yaptırmanın manası yok. Bana 240 lira çıkarmıştı Teleservice onarım ücreti. Adamlar Nokia'nın resmi servisi orjinal parça takıyorlar.
-
mkyb bunu yazdı
Maalesef ekranın ölmüş telefon artık çöp. Bir daha 200 lira daha verip yaptırmanın manası yok. Bana 240 lira çıkarmıştı Teleservice onarım ücreti. Adamlar Nokia'nın resmi servisi orjinal parça takıyorlar.
biliyordum böyle olacağın aslında ama hocam bu zürriyetini siktiklerime dedim ki bak kardeşim yaptırıcam ama sonra problem olmasın felan yok abiiii ne problemi yeaa felan çekti hoşaf, yarın gidicem yanlarına
-
Adamdan bir kağıt, fiş vs almadıysan kesin çamura yatar.
-
hocam burası ufak yer hem karşı apartmanda oturuyor ama öyle çok muh. yok + hemşehri amkdumun neyse hocam sanırım ısınmadan dolayı oldu.çok teşşekürler yorumlarınız için.
-
Alabiliyorsan paranı al servise yolla parasıyla yapsınlar. 30-40 lira fazla ver rezillik çekme.