Lumia 820 Ekran Rengi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

S.a hocalar, yaklaşık 2-3 hafta önce yeğen telefonun ekranını kırmıştı bende yaptırdım,şuan durup dururken ekranın rengi değişti hafiften açıldı rengi böyle iconlar vs. bu neden kaynaklanır acaba ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

açıldı derken sarımsı bir renk mi olmaya başladı ? 

yok solmaya başladı sanki beyazladı diyorsan çakma ekran takmışlardır müdür. A kalite çin ekranı takmışlarsa sıcaktan hemen rengi atıyor o ekranların.

dokunarak açma özelliği çalışıyormu ? eğer çalışmıyorsa en çakma ekranı tamışlar demektir.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Foto atar mısın ? Birde ekranı kaça yaptırdın?  Bendede var bi tane ekranı kırık 220 lira dediler öyle kaldı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

dokunarak açma özelliği çalışıyormu ? eğer çalışmıyorsa en çakma ekranı tamışlar demektir.

aynen olay bu

bende kırdıgım 820 ekranını çinde alarak kendim taktım

çift tık uyandırma yoktu ve renkler acayip soluk olup güneş ışığında görünürlük sıfırdır

nedeni ise orjinal cam, filmli cam gibi koyu siyah aslında

ama çançinçon versiyonu normal cam gibi saydamdı

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

açıldı derken sarımsı bir renk mi olmaya başladı ? 

yok solmaya başladı sanki beyazladı diyorsan çakma ekran takmışlardır müdür. A kalite çin ekranı takmışlarsa sıcaktan hemen rengi atıyor o ekranların.

hocam renk hafif sarımsı gibi ama tam değil yani açıldı gibi ekran renk olarak , sıcaktan atmış olabilirmi deidğin gibi çünkü oyun felan oynadım en son sora bi anda böyle oldu.

@mkyb ; Bende 200 lira bayıldım heriflere 

ReyiZ tarafından 23/Eyl/15 01:03 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

hocalar ekran bu şekilde tıkladığımda 

http://i.hizliresim.com/ql52kD.jpg

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Maalesef ekranın ölmüş telefon artık çöp. Bir daha 200 lira daha verip yaptırmanın manası yok. Bana 240 lira çıkarmıştı Teleservice onarım ücreti. Adamlar Nokia'nın resmi servisi orjinal parça takıyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Maalesef ekranın ölmüş telefon artık çöp. Bir daha 200 lira daha verip yaptırmanın manası yok. Bana 240 lira çıkarmıştı Teleservice onarım ücreti. Adamlar Nokia'nın resmi servisi orjinal parça takıyorlar.

biliyordum böyle olacağın aslında ama hocam bu zürriyetini siktiklerime dedim ki bak kardeşim yaptırıcam ama sonra problem olmasın felan yok abiiii ne problemi yeaa felan çekti hoşaf, yarın gidicem yanlarına

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adamdan bir kağıt, fiş vs almadıysan kesin çamura yatar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

hocam burası ufak yer hem karşı apartmanda oturuyor ama öyle çok muh. yok + hemşehri amkdumun neyse hocam sanırım ısınmadan dolayı oldu.çok teşşekürler yorumlarınız için.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Alabiliyorsan paranı al servise yolla parasıyla yapsınlar. 30-40 lira fazla ver rezillik çekme.

Toplam Hit: 1823 Toplam Mesaj: 14
renk lumia820 ekran sorunu