folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Lumia 925 Hucresel Sebeke İle Büyük Dosya İndirmek?

Lumia 925 Hucresel Sebeke İle Büyük Dosya İndirmek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Merhaba beyler. Elimde bahsi geçen telefon var ve yüz mb ve ustu dosyalarda wifi olmadan download yapamıyorum. Çözümünü bilen gören varsa yardım bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hocam memnunmusun telefondan? marketi nasil?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aynı olay bildiğim kadarıyla iphone'dada var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

bende 820 var,kılavuzda okuduğum kadarıyla ayarı vardı ama hatırlamıyorum şimdi,hiç lazım olmadı..Skydrive eşitlemesi için yüksek kalite seçtiğinde wifi zorunlu oluyor,ancak hücresel veri kullanmak için de bir yöntem vardı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hocam marketinden bakıp söylermisin whatsapp wiber tango gibi programlar mevcutu bende telefon alacağımda 720 baksam mı diye düşünüyorum

bu hayat biterkende aklımda hep sen olacaksın B bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

hocam marketinden bakıp söylermisin whatsapp wiber tango gibi programlar mevcutu bende telefon alacağımda 720 baksam mı diye düşünüyorum

Whatsapp viber var tango windows phone 7 icin var 8 de calisiyor mu bilmiyorum.  Wp her android cigazdan stabil

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı

bende 820 var,kılavuzda okuduğum kadarıyla ayarı vardı ama hatırlamıyorum şimdi,hiç lazım olmadı..Skydrive eşitlemesi için yüksek kalite seçtiğinde wifi zorunlu oluyor,ancak hücresel veri kullanmak için de bir yöntem vardı

Skydrive kullanmadım henüz hocam, hatta kurmadım bile. Bi' bakıp da yazsan çok makbule geçecek inan :)

@mataramasuko Ortalama bir kullanıcı olarak memnunum hoca ama alalı henüz bir günü doldurmadı. İlk izlenimlerim olumlu. Mağazası android ve ios kadar geniş değil doğrudur fakat abartmaya gerek yok. 180 bin küsür zımbırtı arasından insanın ihtiyaçlarına uygun olanı bulması mümkündür diye düşünüyorum ki hala da gelişmeye devam ediyor. Ha yok androidde öyle uygulamalar var ki açıyorsun traş ediyor yemek yapıyor gibisinden triplere girenler varsa da bi şey diyemem . Kamera ve ses kalitesi de ortalamanın üzerinde. Arayüz ve temanın kişiselleştirilmesi diğer platformlara göre biraz daha kadük olmakla beraber ben sevdim. Şarjda kullanırken ısınma gibi ufak bi şeyle karşılaştım ama önemsiz gibi görünüyor. ie pcde olduğu gibi bunda da sıkıntı, mağazadaki farklı tarayıcı seçenekleriyle hallettim. İnternet performansı ve verim aktarım hızı da gayet yüksek.

Tabi en öne çıkan özelliği harita-gps uygulamaları. Bu hücresel şebeke wi fi işini çözemediğim için full contact kullanamadım orası ayrı. Daha başka da aklıma bi şey gelmiyor, özellikle merak ettiğin bi şey varsa onu yazayım hocam.

@sunny2003 whatsapp var ama diğer yazdığın - bi tane uygulama galiba- yok hocam. Alacaksan üstüne biraz daha ekle 920 veya 925 al.

Düzenleme : 10 üzerinden 8'i 9'u hak ediyor yani işin özü.

literatur tarafından 04/Kas/13 22:48 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hocam facebook kotuymus sanirim twitter da vardir zaten su uygulamalara bakar misin: evernote cia quickoffice 

ikinci konu sarz performansi nasil?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

hocam facebook kotuymus sanirim twitter da vardir zaten su uygulamalara bakar misin: evernote cia quickoffice 

Evernote de destekliyor hacim sitesine girip niye bakmiyorsunuz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

facebook a uygulama olarak bakma zaten içinde inanılmaz bir entegrasyon var yapman gereken ayarldan hesaplar kısmına oturum açmak

*resim galerisinde arkadaşlarının albumlerini gezebilir

*mesajlasma menusu altında online chat yapabilir

*ben sayfası altında guncelleme yayınlayıp bildirimlere bakabilirsin

vs vs program kurmadan facebook kullanmak cok basıt telefonda zaten entegre her hali le kilit ekranına kadar

evernote yerıne kendı note programını kullanıyorum (one note) skydrive ile eşlenik çalısıyor hiç bir notum kaybolmuyor not alma araçlarıda güzel

şarjı normal gidiyor ama ekran kapalı ise çok çok iyi gidiyor(820 ile s3 karsılastırınca 820 daha az kapasiteye rağmen daha iyi)

destination@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    PanxeR bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Evernote de destekliyor hacim sitesine girip niye bakmiyorsunuz

CIA yok office 360 var

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 2813 Toplam Mesaj: 16