Lumia Dışında Nokia Almayın.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı

Destek falan kestikleri yok. İphone da yada lumia 920 de falan tarihi yanlış yap markette vs sorun çıkar.

destek devam ediyor hatta bugün yeni bir s40 lı cihaz tanıttılar :)

http://conversations.nokia.com/2013/05/09/video-first-hands-on-with-the-nokia-asha-501/

sorun Nokia da değil sende yani hocam :)

işte sorun burda ya hocam yeni cihaz tanıtıyorlar üretiyorlar satıyorlar. destek hattını arayınca lumia dışında cihaza destek verilmemektedir diyor. Çok itici bir durum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aga, senin aradigin numaradan sadece limua lara destek veriyordur o yuzden oyle bir algi olusmus olabilir.

hp de var benzer sistem, printer icin farkli numara, server icin farkli numara, kucuk olcekli-buyuk olcekli vs bilgisayarlar icin farkli numara var

http://www8.hp.com/tr/tr/contact-hp/phone-assist.html

burda oldugu gibidir (buyuk ihtimalle)

hicbir firma yeni urettigi urun icin "destegimiz yoktur" diyerek kendi bindigi dali kesmez

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Nokia son ümidi olan Lumnia serisine Android yerine Windows Mobile seçmesi tam olarak şirketin intiharı oldu. Hayatlarının hatasını yaptılar bence. Eğer android olsaydı belki daha çok satar, satmasını geçtim tutulurdu ve devamı gelirdi android sayesinde. Zaten lumniadan beklenen satışlar gerçekleşmedi ve nokai sanırım artık bitti. Eğer büyük bir firma alıp sırtlamazsa tabi..

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

Nokia son ümidi olan Lumnia serisine Android yerine Windows Mobile seçmesi tam olarak şirketin intiharı oldu. Hayatlarının hatasını yaptılar bence. Eğer android olsaydı belki daha çok satar, satmasını geçtim tutulurdu ve devamı gelirdi android sayesinde. Zaten lumniadan beklenen satışlar gerçekleşmedi ve nokai sanırım artık bitti. Eğer büyük bir firma alıp sırtlamazsa tabi..

İntihar degil hocam yanlış düşünüyorsun. 

Nokia symbian işletim sistemi sayesinde büyük ekmek yiyordu dokunmatiklerden önce, çünki sadece o akıllı idi. Nokia farklı olmak zorunda.

Düşünsene nokia nın android yaptıgını aynı fiyata Samsung veya LG hep daha iyi cihazlar çıkaracak niye alasın ki ?

Windows mobile sayesinde donanımdan kısarak aynı eski nokia stratejisi gibi düşük donanımlı ancak renkleri şekilleri farklı cihazlar satabilecek.

adamlar şak diye lumia 920 , 820 , 720 , 620 , 520 çıkarttı bak tipler aynı donanım neredeyse aynı tipik nokia.

Nokia batmaz , en kötü microsoft satın alır , Nokia WP pazarının en büyük oyuncusu olacak WP pazarıda her sene biraz daha artar ama bir android

bir iOS olması imkansız. WP yerine MeeGo ya destek verseydi adam gibi daha iyi olurdu tabi bu benim görüşüm.

PanxeR tarafından 09/May/13 17:50 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

Nokia symbian işletim sistemi sayesinde büyük ekmek yiyordu dokunmatiklerden önce, çünki sadece o akıllı idi. Nokia farklı olmak zorunda.

Düşünsene nokia nın android yaptıgını aynı fiyata Samsung veya LG hep daha iyi cihazlar çıkaracak niye alasın ki ?

Windows mobile sayesinde donanımdan kısarak aynı eski nokia stratejisi gibi düşük donanımlı ancak renkleri şekilleri farklı cihazlar satabilecek.

adamlar şak diye lumia 920 , 820 , 720 , 620 , 520 çıkarttı bak tipler aynı donanım neredeyse aynı tipik nokia.

Nokia batmaz , en kötü microsoft satın alır , Nokia WP pazarının en büyük oyuncusu olacak WP pazarıda her sene biraz daha artar ama bir android

bir iOS olması imkansız. WP yerine MeeGo ya destek verseydi adam gibi daha iyi olurdu tabi bu benim görüşüm.

Hocam artık akıllı cihazlara 350tl ye kadar düşmüşken kim ne yapsın farklı renkli nokiayı allasen? Artık insanlarda telefonlarına programlar kurabiliyor kaldırabiliyor yeni yeni şeyler ekleyebiliyor vs.. Bence android yapmalıydılar nokta

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

Hocam artık akıllı cihazlara 350tl ye kadar düşmüşken kim ne yapsın farklı renkli nokiayı allasen? Artık insanlarda telefonlarına programlar kurabiliyor kaldırabiliyor yeni yeni şeyler ekleyebiliyor vs.. Bence android yapmalıydılar nokta

İşte hocam nokia aynı pazarda tutuanamayacağını bildiği için girmedi hiç. Okadar çok çeşit varki. Ama WP de o kadar yok. Kendi kulvarında kendi ile yarışır ancak.

Toplam Hit: 2851 Toplam Mesaj: 17