Lütfen Yardım Pantolonumdaki Balık Kokusu Çıkmıyor!
-
arkadaşlar merhaba..ben bir kaç hafta önce arkadaş grubumla rakı balık yaptım fakat rakı balıktan sonra abartıp viski ve bira içtim haliyle kustum..o kafayla nereye çıkardığımı da görmedim tabi kot pantolonumun üzerine çıkarmışım..eve geldiğimde direk çamaşır makinesine attım yıkadım baktım üzeri hala balık kokuyor buram buram..gene attım..2 haftadır sürekli makinede yıkanıyor fakat koku çıkmadı pantolon aşınacak diye korkuyorum daha yeni aldım..şimdi de suya yatırdım fakat işe yarayacağını sanmıyorum..bu koku nasıl çıkar lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim..
-
pantolon balığındandır :|
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
pantolon balığındandır :|
hocam durum ciddi espri yapmaya gerek yok =)
-
valla bi traş köpüğünü dene deri ben yedikten sonra elimi traş köpüğüyle yıkıyorum çıkıyo hemen tercihen mentollü:)
ama koku psikolojik de olabilir başkasına da koklat derim...
-
Şu vernel dağ esintisi falan var onla bi yıkamayı dene istersen bide cam balkon as bi yere
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------valla bi traş köpüğünü dene deri ben yedikten sonra elimi traş köpüğüyle yıkıyorum çıkıyo hemen tercihen mentollü:)
ama koku psikolojik de olabilir başkasına da koklat derim...
valla ben de ilk başta psikolojiktir diye düşündüm de annem felaket tellalı gibi çıkmamış bunun kokusu diyor ordan psikolojik olmadığına karar veriyorum :D
-
MinervaL bunu yazdı:
Şu vernel dağ esintisi falan var onla bi yıkamayı dene istersen bide cam balkon as bi yere
tamam hocam denicem =)
-
deodorant al hocam ucuzundan
çok yakın mesafeden sık işlesin içine -
tamam hocam çok sağol =) pantolon kurtarma ekibine döndük ha:D
-
o bölgeye sarımsak sür o zaman balık kokmaz^^
-
konuya bak amk :W
Toplam Hit: 4344 Toplam Mesaj: 35