Luusyoner Olmaya Hazır Mısınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Ve nihayet.....

1,5 aydır gece - gündüz sürek çalışmalar bitti ve Türkiye'nin gerçek anlamda yayıncısını gelirinin %50'sine ortak eden Tıklama Bazlı Reklam ağı sistemi
    Luusyoner yayın hayatına BETA olarak girdi.

Sistemin kısaca fark ve özelliklerini maddeler halinde yazmak istiyorum;

* Sistem içerisinde asla ' Ayça msn açmayacak, Aslı ilişkiye hazır olmayacak! ' bunu net bir dille söyleyebilirim.Pop-Up,Splash tarzı reklamlar yer almayacak.

* Sistem içerisinde erkeklik iksirleride olmayacak, GSM operatörlerinin reklamlarıda.

* Sistem tamamen reel sektörün hizmet,promosyon ve ürün tanıtımı üzerine işleyecek.

* Sistemdeki her yayıncı site Luusyoner'in %50 kar ortağı. Tık başına ne kazanıyorsak, diyelim ki 0.10 Krs, 0,05'i o tık sitesinden geldiği an o yayıncınındır.

* Kesinlikle haksız kazanca musama yok! Diğer yayıncıların hakkını gaspettiği gerekçesiyle,bakiyesi yayıncılara reklam olarak döndürelecek.

* 30 TL minimum ödeme limitini geçtiği an, yayıncı parası gerekli vergiler düşürüldükten sonra ( Makbuz kesemiyorsa) anında hesabında.

* Canlı Destek , Telefon Destek ve E-mail destek olmak üzere, site yönetimiyle iletişim halinde olabilecek. ( Canlı Destek 09:00-18:00 arası)

Bunun dışında, tüm istatistikler yakın zaman içerisinde sitede şeffalık ilkesi gereği tüm yayıncı ve reklamverenlere gösterilecektir.

Yayıncı kaydı olarak ,sizlerde reel sektöre kazandırmaya ve hakkıyla kazanmaya başlayabilirsiniz arkadaşlar.

Yayıncı Kaydı                                                Reklamveren Kaydı

Not: Hertürlü fikir ve görüşlerinizi,eleştiri ve tebriklerinizi (cesarete ve desteğe ihtiyacımız var.) bekliyoruz arkadaşlar.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

hayırlı olsun

herşey güzel hoş yalnız sitenin tasarımı insana güven vermiyor :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

hayırlı olsun

herşey güzel hoş yalnız sitenin tasarımı insana güven vermiyor :S

Tasarımda elimizden geleni yapmaya çalıştık, taktir sizlerin elbette arkadaşlar :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hayırlı olsun hocam :))

umarim iyi bişeyler çıkar..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

weble haşır neşir birkaç şirketin destekleri alınırsa büyüyebilir böyle bi site.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

İnşallah arkadaşlar, amacımız o!

Kazandığımız sürece sonuna kadar herkesin kazancı kendisine eksiksiz iade edilecek!

Bunda şüpheniz olmasın...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Reklam aldım, kodu ekledim, fakat reklam gözükmüyor?

Reklam veren mi yok ya da sizin onaylamanızdan sonra mı görünücek?

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Onaylandıktan sonra. Ama reklamağına minimum 5 reklam almadan şimdilik reklamları göstermeme kararı aldık.sebebi yayıncılarımızın alanlarında sıkıntı yaşanmaması ( boşluk,kötü gösterim vs...) birde reklamverenlerin tam verim alabilmeleri için.

sabırlı olmanızı temenni ediyoruz arkadaşlar, tek ricamız bu :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bunu ben yapmalıydım :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

önceden kayıt olmuştum r10da logo olayı takip ettim ancak suan üyeliğim silinmiş tekrardan kayıt olmak zorunda kaldım.reklam gözükmüyor.minimum 5 dediğin; sitede toplam 5 reklammı olacak anlayamadım tam olarak.ayrıca onaylarsan sevinirim kuryem.tk

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

EmQceR bunu yazdı:

önceden kayıt olmuştum r10da logo olayı takip ettim ancak suan üyeliğim silinmiş tekrardan kayıt olmak zorunda kaldım.reklam gözükmüyor.minimum 5 dediğin; sitede toplam 5 reklammı olacak anlayamadım tam olarak.ayrıca onaylarsan sevinirim kuryem.tk

Onaylandınız hocam. Toplam 5 reklam olmayacak, bu sistemin sürekli reklam dönüşü için düşünülen rakam, en kısa sürede bu sayı çoğalır ve reklamların alternatifi artar.  Reklamlar bir süre yayınlanmayacak yani,sitenizde herhangi bir sorun yaratmayacağı düşüncesindeyim.

Toplam Hit: 4565 Toplam Mesaj: 38