LYS 1 - 2011
-
matematikten 25 net gibi neyse yarısını çözmüşüm hiç değilse :D
-
mat 23.75 geo 15 çıktı.
-
benimde mat 37net geo 25net cıktı fen kısmında daha iyi yapmak farz oldu.
ösym ne zaman yayınlıcakmış sitede haberi olan varmı ? yada nete düştümü her hangi bi yerde sorular 1-2 tane hatırlamadıgım varda tekrar bakıcam onlara.
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
ösym ne zaman yayınlıcakmış sitede haberi olan varmı ? yada nete düştümü her hangi bi yerde sorular 1-2 tane hatırlamadıgım varda tekrar bakıcam onlara.
-----------------------------yildiz.tv den trt yi geri al bak çözümlere
-
rebellisch bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------yildiz.tv den trt yi geri al bak çözümlere
-----------------------------yıldız tvyi biliyoruz hiçte aklıma gelmedi bu karışıklıkta sağol hoca hatırlattıgın içi : )
-
dead_march bunu yazdı:
heralde bi benimki bok gibi geçti
2 olduk hocam sırf ayıp olmasın diye 1 2 soru salladığım bile oldu :D -
lys1 cok basıtmıs bır tane soruda ıkındım bakyrdum sorulara oda sıtedekı 32. soru zaten grafık yonunden abartı olan soruların cozumlerı basıt olur genelde :D
Sınava gırmedım ama keske gırseydm
matematık ıcın soyledıgımı geometrı ıcın soyleyemecegım henuz geometrıye baslamadım ama gordugum kadarıyla cok cok zor degıldı .
ama matematıkte turev ıntegral soruları harbıden basıtmıs :) gecmıs darısı basıma
-
ygs den kolaydı. :)
-
amfide girdim sınava. birden ışıklar söndü. bi 15 dk bekledik karanlıkta. -kitapçıklar kapatıldı tabi- sonra eklendi tabi kalan zaman
-
konu gizli olaydı bişey sölerdim de neyse.. ösym ye sevgilerimi fışkırtmakla yetiniyorum şimdilik