LYS 2014
-
Vay be 2008de iktisata 70.000 ile girmiştim. Geçen senenin sıralamalarına baktım heryer 300.000 üstü olmuş.
-
kafkafkaf bunu yazdı
Vay be 2008de iktisata 70.000 ile girmiştim. Geçen senenin sıralamalarına baktım heryer 300.000 üstü olmuş.
hocam 81 ilde 81 üniverste açarsan ve iç yönetmeliklerde tıp-müh. vs tarzı bölümler açabilmek için baaağzı bölümleri açma zorunluluğu getirmişsen zaten eğitim sisteminin anasını sikmişsindir.. yani iyi günleri yaşıyoruz. İşsiz üniv. mezunu ordusu yakında TR de (he zaten öyle suan ama memur alımlarıda iyice azalınca ne olucak ? bakıp görcez 5-6 yıla)
He bide , öğretmenlere kendi MİLLİ EĞİTİM BAKANIN çıkıpta "yapıcak bişi yok kendilerine başka iş bulsunlar" diyebilcek kadar karaktersizse zaten iş işten çoktan geçmiş benim canım ülkem için
-
Ts1 300 ve ts2 315 puanıyla neler yazılabilir? Benim zamanımda yoktu böyle muhabbetler yeni sistemden bişi anlamadım
-
mataramasuko bunu yazdı
Ts1 300 ve ts2 315 puanıyla neler yazılabilir? Benim zamanımda yoktu böyle muhabbetler yeni sistemden bişi anlamadım
hocam hersene bi bokları değiştirdikleri için puanı değilde sıralama yaz sen, adamlar bi önceki seneye göre okul puan etkisinin yüzdesini bile değiştirdilerse (ki olabiliyor) puana göre gecen seneyi kıyaslayamazsın en sağlıklısı sıralama
edit: yanlış anlamışım sanırım usta bölüm olarak sormuş . saygılar :)
piradomim tarafından 28/Haz/14 04:23 tarihinde düzenlenmiştir -
mataramasuko bunu yazdı
Hocam Ts Türkçe-Sosyal demek, yani eski dille Sözel bölüm diyelim.
Radyo-Televizyon, Gazetecilik gibi bölümler tercih ediyor. -
Y-TS-2 296,46788 145745 Y-TS-1 293,14750 140024 hiç umut var mı ?
-
Yiba yiba 9000 den 20.000 e çekmişim :D
-
HugeBroly bunu yazdı
Y-TS-2 296,46788 145745 Y-TS-1 293,14750 140024 hiç umut var mı ?
az önce bi arkadaşı aradım 170 binle girerim bi yere diyordu senin sıralaman 140bin. o girerse sen hayli girersin.
onunki fen puanıydı yanlız ne kadar fark eder bilmem.
-
genjler ts 300le bi yere girilir de bölüm mü size girer siz mi bölüme orasını bilemem :)
ts 300 puan civrında yazılabilecek alanlar sınırlı ilk seneniz ise tekrar denemenii tavsiye ederim.
özel mesajlar gelince anladım ben de sonuçların açıklandığını. sessiz sakin açıklamış meğer ösym :)
-
piradomim bunu yazdı
hocam 81 ilde 81 üniverste açarsan ve iç yönetmeliklerde tıp-müh. vs tarzı bölümler açabilmek için baaağzı bölümleri açma zorunluluğu getirmişsen zaten eğitim sisteminin anasını sikmişsindir.. yani iyi günleri yaşıyoruz. İşsiz üniv. mezunu ordusu yakında TR de (he zaten öyle suan ama memur alımlarıda iyice azalınca ne olucak ? bakıp görcez 5-6 yıla)
He bide , öğretmenlere kendi MİLLİ EĞİTİM BAKANIN çıkıpta "yapıcak bişi yok kendilerine başka iş bulsunlar" diyebilcek kadar karaktersizse zaten iş işten çoktan geçmiş benim canım ülkem için
Her öğretmenlik bölümünü bitireni, devlet kadrolarına alıp istihdam etmek zorunda mıdır ?
Hemen evet, her öğretmenlik bölümünü bitireni devlet istihdam etmek zorundadır diyen olacaktır.
O zaman aynı mantıkla devam edelim.
O zaman, her Kamu yönetimi bölümünü bitireni de devlet istihdam etmek zorunda olsun.
Yılda yüzbinlere kişi Kamu Yönetimi bölümünü bitiriyor. Devlet bunların hepsini istihdam etseydi,
günümüzde 70 milyonluk Türkiyede 15 - 20 milyon memur olurdu.
Bunlara nasıl maaş yetiştirilecek, yatırımlar nasıl yapılacak, ekonomi nasıl dönecek sorularının cevaplanması zor olurdu.
Şimdi öğretmenlik başka diyecekler olacaktır. Üniversite üniversitedir, öğretmenlik ile kamu yönetimi arasında benim gözümde hiç bir fark yoktur.