LYS 2015
-
Dün 45mat 25 geo yaptım denemede :D
Bugün...
9 boş mat 8 boş geo diğerlerinden de tam emin değilim...
-
bu gun 2 ye kadar yattım ya la, millet lysye giriyormuş :D
-
kuytul bunu yazdıDentist bunu yazdı
LYS bitti diye sevinmeyin. Daha üniversitede finaller var.
Bir dost tavsiyesi
finaller bitince gevşeme, daha iş bulma orda kazancını yükseltme çabaların olacak. daha aile kuracak çocuk büyüteceksin :)
Hocam finaller bitiyor bütler geliyor.Sonuç hep aynı yere çıkıyor kazanmak yetmiyor okumakta ayrı bir sorun tabi illa biticek ama Allah yardımcınız olsun.Okul bitince askerlik düşünülcek iş aranılcak hayat zorsa sizde kolayı seçmeyin.Kendi şansınızı kendiniz yaratın.Benim gibi makine mühendisliği okuyanlar napsın.Tek önerim yazmayın kardeşim makine mühendisliğini..
-
Dentist bunu yazdı
Bir dost tavsiyesi
Kesinlikle.
Daha önce ktü de myo bitirdim. Şu anda istanbul üniversitesinde Endüstri Mühendisliği okuyorum. İkisininde ortak noktası aynı. Lys de ne? Asıl zorlanma, şemşiye açılması artık ne derseniz Üniversite okurken oluyor. Ösym nin sınavlarını mumla arayacaksınız.
Bir ders düşünün ki ders notları 300-400 küsür sayfa. Yanında en az 2 katı kadar slayt var hiçbiri fotokopi değil. Hocanın ders notu olsun diye yazdığı kitap. Çalışma soruları, video anlatımlarını saymıyorum bile. Böyle böyle tek dönemde 8 ders verdiler.
Lys neki. Peeeh.
-
tüm başarı dileklerinizin kendi payıma olanını kabul ediyorum teşekkürler:) gençlere destek olan büyüklerimizi görmek her zaman inanılmaz bir güç ve gurur vermiştir bana..
120 kişilik sınıfta sadece 9 kişiydik..
tuvalette havlu peçete yoktu..
güzel bayan arkadaşlar vardı..
yaşlı bir amcada vardı..
sıralara dikkat dağıtıcı figürler çizilmişti..
nasıl becerdiler bilmiyorum ama dışarıda apaçi müziği bile çaldı..
tüm bu etkenlere rağmen yabancı dilin üzerinden kamyon gibi geçtim :D verilen kalem silgi açacak ve peçeteyi de cep yaptım..
savaşa gider gibi hazırlanıp.. içerde kendini pazarlamış gibi sürünerek çıkanlara da bir güzel güldüm.
-
Ceoden bunu yazdı
tüm başarı dileklerinizin kendi payıma olanını kabul ediyorum teşekkürler:) gençlere destek olan büyüklerimizi görmek her zaman inanılmaz bir güç ve gurur vermiştir bana..
120 kişilik sınıfta sadece 9 kişiydik..
tuvalette havlu peçete yoktu..
güzel bayan arkadaşlar vardı..
yaşlı bir amcada vardı..
sıralara dikkat dağıtıcı figürler çizilmişti..
nasıl becerdiler bilmiyorum ama dışarıda apaçi müziği bile çaldı..
tüm bu etkenlere rağmen yabancı dilin üzerinden kamyon gibi geçtim :D verilen kalem silgi açacak ve peçeteyi de cep yaptım..
savaşa gider gibi hazırlanıp.. içerde kendini pazarlamış gibi sürünerek çıkanlara da bir güzel güldüm.
senin adına sevindim hocam :)
ama arkadaşlardan duyduğum kadarıyla matetmatik-geometri herkesin üstünden kamyon gibi geçmiş
-
kuytul bunu yazdıDentist bunu yazdı
Bir dost tavsiyesi
finaller bitince gevşeme, daha iş bulma orda kazancını yükseltme çabaların olacak. daha aile kuracak çocuk büyüteceksin :)
çocukları büyüttük diye sevinme daha onları evlendirip torun sahibi olcaksın :D
-
LYS ve YGS yi mumla aramayacaksınız.
Üniversite final var evet zor.
Ama yapamadın bir şeyler ters gitti, sonra büt var 2 hafta sonra tekrar aynı sınava giriyorsun.
Ya ygs akçamı stresten uyuyamazsan ne olacak ? Koca 1 yıl tekrar edeceksin.
Hepinize Geçmiş olsun.
-
slanger bunu yazdıkuytul bunu yazdıDentist bunu yazdı
Bir dost tavsiyesi
Torun sahibi olduk diye sevinme yaşlanacaksın , bir sürü hastalıkla cebelleşeceksin
-
Mxmax bunu yazdıslanger bunu yazdıkuytul bunu yazdıDentist bunu yazdı
Bir dost tavsiyesi
Torun sahibi olduk diye sevinme yaşlanacaksın , bir sürü hastalıkla cebelleşeceksin
Ölüpte hastalıklardan kurtuldum diye sevinme sınavın büyüğü öbür tarafta.