Lys Açıklandı
-
theagartaman bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdımaserati bunu yazdıtheagartaman bunu yazdı
hadi bakalım canımız çıktı bir sene boyunca şimdi en zorlu tarafına geldik
itü bilgisayar düşünüyom oddü tutmucak siz ne tavsiye ediyorsunuz ?
Tıp yazsana hocam, bilgisayar ne amk
Bir tutku ;)
babamda diyo 1 aydır tıp diye ama düşünmüyorum 6 sene okuyamam ben lise canımdan bezdirdi bilgisayar zevkli :D
Yaz bi devlet universitesi tasaklarini yaya yaya oku yaz okulu 240 tl diyoe arkadas.ben olsam 4 senede bitirmezdim :W
-
theagartaman bunu yazdı

ODTÜ, İTÜ bilgisayar mühendisliği yaz hocam, yurtdışına atarsın kapağı.
Sonrası malum :)
Doktorluk yapılcak meslek değil, sorumlulukları çok fazla. İnsan hayatı mı bilgisayar mı :)))
-
Ilgin varsa ODTÜ Makina,
Yaptığın işten zevk alacağın, pazartesini iple çekmesen bile haftaya küfretmeden başlayacağın bir iş temennisiyle.
-
Hacı tıp yazma da ne yazarsan yaz :D Çok ciddiyim babam doktor tıpa giden bu devirde salaktır diyor. Hani bunu net söylediği için senin iyiliğini düşünüyorum :D
-
theagartaman bunu yazdı
mühendis olunca imzası para eden bi meslegi yaz sonra kafanı duvarlara vurma pc ye ilgin varsa okulda ögrenemessin zaten merakla olan bişey bilgisayarı bi şirkete girip çalışarak degilde evde hobi tarzı yaparsan hem daha çok zevk alır hemde daha çok kazanırsın farkındayım boşuna yazıyorum sen kimsin amk kafasındasın ama iyice düşün kafanı duvarlara vurcan
GUS tarafından 30/Haz/15 21:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Bundan bir cacık olur mu ? -
Bu sene puanlarda düşüş olabilir mi?En fazla kaç puan oynar?
motka tarafından 06/Tem/15 00:50 tarihinde düzenlenmiştir