Lys De İstediğiniz Bölüm İçin Kaç Net Yapmanız Gerektiğini Öğrenin !
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
XpertVision bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
bu sene sıralama daha çok etki edecek bence
-----------------------------zaten her sene sıralama etki ediyor :)
-----------------------------ben puan etki etmeyecek yada ilkkez ediyor demiyorum daha etkili olacak diyorum
herkes aldığı puanı geçen sene ile kıyaslıyor ona göre tahmin yürütüyor ama bu sene
başarı ortalaması düşüktü yani puanı ile tahmin yürütene kadar sıralamalara bakarak
bilgi elde etmeye çalışmaları daha iyi olur diyorum ...
-----------------------------Kesinlikle bu sene tercihlerde bi kaos yasanacak... yanlıs tercihler çok fazla olacak. İyi bir rehberlik servisiyle hreket edip doğru tercih yapanların şansı bi kat daha artacak :)
#cyb3rt1m3
Teşekkürünü bloğumdaki konuya yorum yaparak gösteririsen sevinirim :))
-
Sitenin tasarımını beğendim.
-
220 puan yapmış biri olarak nerdeyse bütün alanlarda ağlayan surat çıktı ölmüşüm ağlayanım yok resmen
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
220 puan yapmış biri olarak nerdeyse bütün alanlarda ağlayan surat çıktı ölmüşüm ağlayanım yok resmen
-----------------------------ölme hocam bu sene temel atmaya bak bence gec olmadan seneye daha yi çalış
-
Kreyzi bunu yazdı:
ben puan etki etmeyecek yada ilkkez ediyor demiyorum daha etkili olacak diyorum
herkes aldığı puanı geçen sene ile kıyaslıyor ona göre tahmin yürütüyor ama bu sene
başarı ortalaması düşüktü yani puanı ile tahmin yürütene kadar sıralamalara bakarak
bilgi elde etmeye çalışmaları daha iyi olur diyorum ...
-----------------------------kusura bakma dostum öyle bi yazdınki yanlış anlamışım :)
bende bu konuda hemfikirim puan hesabıyla uğraşmak gereksiz sıralama belirler herşeyi
-
net hesaplarıda bence pek doru değil en basitinden biyoloji bölümü 30mat15geo 15er fen istiyo bu netlerle bence sıralamada çok daha üstlerde olup çok çok daha iyi yerlere gidilir
edit: Matematik : ~ 22,75 net
Geometri : ~ 13,75 net
Fizik : ~ 13,75 net
Kimya : ~ 13,75 net
Biyoloji : ~ 13,75 net
(AOBP x 0,15 : ~42,134)erzincan üniversitesi matematik bölümü netleri bunlar bana palavra gibi geldi bu netleri yapan adam sıralamada 196000. olmaz bence
-
KGD bunu yazdı:
net hesaplarıda bence pek doru değil en basitinden biyoloji bölümü 30mat15geo 15er fen istiyo bu netlerle bence sıralamada çok daha üstlerde olup çok çok daha iyi yerlere gidilir
(AOBP x 0,15 : ~42,134)erzincan üniversitesi matematik bölümü netleri bunlar bana palavra gibi geldi bu netleri yapan adam sıralamada 196000. olmaz bence
-----------------------------soru sayısı eskisi gibi 30 değil haberin vardır heralde :)
hatırladığım kadarıyla mat 50 geo 30
fizik 30 kimya 30 biy 30
bence bu tahminler doğru hemen hemen
-
sirpence bunu yazdı:
KGD bunu yazdı:
-----------------------------soru sayısı eskisi gibi 30 değil haberin vardır heralde :)
hatırladığım kadarıyla mat 50 geo 30
fizik 30 kimya 30 biy 30
bence bu tahminler doğru hemen hemen
-----------------------------merak etme haberim var dediğin gibi soru sayıları neyse artık tercihlerde görücez