Lys De Vukuatvar
-
arkadaşlar forum olarak kopyala yapıştıra karşıyız biliyorum ama budefa beni mazur görün haberin bir kımını direk size sunuyorum
LYS’lerde “puan hesaplamasıyla” ilgili iddia ortalığı karıştıracak. İddiaya göre liselerin Türkçe matematik bölümü öğrencilerinin Matematik Fen (MF), sosyalbölüm öğrencilerinin de Türkçe Matematik (TM) puanlarının hesaplanması unutuldu. Hesaplamanın düzeltilmesiyle LYS’lere giren 870 bin öğrencinin başarısırası değişecek. Sınavda elendiği belirtilen 200 bin öğrencinin de yaklaşık 100 bini barajı aşarak tercih yapma hakkı kazanacak.adamlar 100000 kişiyi yok etmişnot:la benimde bazı mf pualarım hesaplanmamıştı acaba bundanmıki -
hiç bi bok çıkartmazlar bundan da amk.Herşeye diyorlar yanlıslıkla oldu falan filan bu da kaynar gider
-
O değil de kpss ne alemde? Birileri çıkıp bi'şey demedi? Ona demeyen buna mı diyecek? Burası Türkiye ağalar, uyum sağlamak leazımdır.
-
şimdi benim puanlarım yükselecek mii ? düşecek mii ? kafam karışıktı iyicce karıştı..
[ee burda gülme şeylerinden yokmu ? ] -
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar forum olarak kopyala yapıştıra karşıyız biliyorum ama budefa beni mazur görün haberin bir kımını direk size sunuyorum
LYS’lerde “puan hesaplamasıyla” ilgili iddia ortalığı karıştıracak. İddiaya göre liselerin Türkçe matematik bölümü öğrencilerinin Matematik Fen (MF), sosyalbölüm öğrencilerinin de Türkçe Matematik (TM) puanlarının hesaplanması unutuldu. Hesaplamanın düzeltilmesiyle LYS’lere giren 870 bin öğrencinin başarısırası değişecek. Sınavda elendiği belirtilen 200 bin öğrencinin de yaklaşık 100 bini barajı aşarak tercih yapma hakkı kazanacak.adamlar 100000 kişiyi yok etmişnot:la benimde bazı mf pualarım hesaplanmamıştı acaba bundanmıki
-----------------------------bu eski haber benim girdiğim sene olmuştu bu olay.. önüme on bin kişi sokmuştu o.çler. haber tarihi 2010 lys
-
yok ya bende haber sitesinde okudum şimdi aynsını.. yenidir yeni .. herkesene yanlışlık yapmaya mahkum bu ösym.. :)
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------dead_march bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar forum olarak kopyala yapıştıra karşıyız biliyorum ama budefa beni mazur görün haberin bir kımını direk size sunuyorum
LYS’lerde “puan hesaplamasıyla” ilgili iddia ortalığı karıştıracak. İddiaya göre liselerin Türkçe matematik bölümü öğrencilerinin Matematik Fen (MF), sosyalbölüm öğrencilerinin de Türkçe Matematik (TM) puanlarının hesaplanması unutuldu. Hesaplamanın düzeltilmesiyle LYS’lere giren 870 bin öğrencinin başarısırası değişecek. Sınavda elendiği belirtilen 200 bin öğrencinin de yaklaşık 100 bini barajı aşarak tercih yapma hakkı kazanacak.adamlar 100000 kişiyi yok etmişnot:la benimde bazı mf pualarım hesaplanmamıştı acaba bundanmıki
-----------------------------bu eski haber benim girdiğim sene olmuştu bu olay.. önüme on bin kişi sokmuştu o.çler. haber tarihi 2010 lys
-----------------------------edit.
Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 10:03'da DaSpOnGe tarafından düzenlendi. -
şu ösym başkanı hala nasıl o koltukta duruyor ben onu anlamıyorum amk

-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------şu ösym başkanı hala nasıl o koltukta duruyor ben onu anlamıyorum amk

-----------------------------tipini siktiğimin döneminde yapılan her sınavda şaibe çıkıyor.Hala götü koltuktan kalkmadı.Abilerin ekmek kapısı.
-
Hocalar tercih kitapçıgı yenilenicek diyodu neoldu ona ve tercih ayın 23 diyodu o da yalan oldu :S arkadaş nasıl iş ne oldu ne bitti belli degil :S
-
Allahın laneti alın teri döküpte onların hakkını yiyenlerin üzerine olsun
yazıklar olsun ...