Lys De Vukuatvar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar forum olarak kopyala yapıştıra karşıyız biliyorum ama budefa beni mazur görün haberin bir kımını direk size sunuyorum

LYS’lerde “puan hesaplamasıyla” ilgili iddia ortalığı karıştıracak. İddiaya göre liselerin Türkçe matematik bölümü öğrencilerinin Matematik Fen (MF), sosyal

bölüm öğrencilerinin de Türkçe Matematik (TM) puanlarının hesaplanması unutuldu. Hesaplamanın düzeltilmesiyle LYS’lere giren 870 bin öğrencinin başarı

sırası değişecek. Sınavda elendiği belirtilen 200 bin öğrencinin de yaklaşık 100 bini barajı aşarak tercih yapma hakkı kazanacak.

adamlar 100000 kişiyi yok etmiş

not:la benimde bazı mf pualarım hesaplanmamıştı acaba bundanmıki

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

hiç bi bok çıkartmazlar bundan da amk.Herşeye diyorlar yanlıslıkla oldu falan filan bu da kaynar gider

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

O değil de kpss ne alemde? Birileri çıkıp bi'şey demedi? Ona demeyen buna mı diyecek? Burası Türkiye ağalar, uyum sağlamak leazımdır.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sensiz_aglamam
    sensiz_aglamam's avatar
    Dişi

şimdi benim puanlarım yükselecek  mii ? düşecek mii ? kafam karışıktı iyicce karıştı..

[ee burda gülme şeylerinden yokmu ? ]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar forum olarak kopyala yapıştıra karşıyız biliyorum ama budefa beni mazur görün haberin bir kımını direk size sunuyorum

LYS’lerde “puan hesaplamasıyla” ilgili iddia ortalığı karıştıracak. İddiaya göre liselerin Türkçe matematik bölümü öğrencilerinin Matematik Fen (MF), sosyal

bölüm öğrencilerinin de Türkçe Matematik (TM) puanlarının hesaplanması unutuldu. Hesaplamanın düzeltilmesiyle LYS’lere giren 870 bin öğrencinin başarı

sırası değişecek. Sınavda elendiği belirtilen 200 bin öğrencinin de yaklaşık 100 bini barajı aşarak tercih yapma hakkı kazanacak.

bu eski haber benim girdiğim sene olmuştu bu olay.. önüme on bin kişi sokmuştu o.çler. haber tarihi 2010 lys 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sensiz_aglamam
    sensiz_aglamam's avatar
    Dişi

yok ya bende haber sitesinde okudum şimdi aynsını.. yenidir yeni .. herkesene yanlışlık yapmaya mahkum bu ösym.. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

bu eski haber benim girdiğim sene olmuştu bu olay.. önüme on bin kişi sokmuştu o.çler. haber tarihi 2010 lys 

edit.

Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 10:03'da DaSpOnGe tarafından düzenlendi.

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

şu ösym başkanı hala nasıl o koltukta duruyor ben onu anlamıyorum amk 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:

şu ösym başkanı hala nasıl o koltukta duruyor ben onu anlamıyorum amk 

tipini siktiğimin döneminde yapılan her sınavda şaibe çıkıyor.Hala götü koltuktan kalkmadı.Abilerin ekmek kapısı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Hocalar tercih kitapçıgı yenilenicek diyodu  neoldu ona  ve tercih  ayın 23 diyodu o da yalan oldu :S arkadaş nasıl iş ne oldu ne bitti belli degil :S

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Allahın laneti alın teri döküpte onların hakkını yiyenlerin üzerine olsun

yazıklar olsun ...

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 2964 Toplam Mesaj: 21