folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lys Denme Sınawları

Lys Denme Sınawları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Hocam Zaman gazetesi her çarşamba LYS deneme sınavı veriyor. Ayrıca Güvender'in 10'lu deneme setleri var. Onlara bakabilirsin.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam Zaman gazetesi her çarşamba LYS deneme sınavı veriyor. Ayrıca Güvender'in 10'lu deneme setleri var. Onlara bakabilirsin.

-----------------------------

tşkler hocam bakcağm.. nette yok galba :)

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

sinav.mynet.com adresinde YGS deneme sınavları vardı. Ama LYSleri daha koymamışlar sanırım. Başka bir yerde varsa da bilmiyorum ben.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

eyvalalh tşk ederm hocam....

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
Toplam Hit: 1431 Toplam Mesaj: 15