Lys Edebiyat Sınavı(Kesin Bakın)
-
Merhaba arkadaşlar şurda edebiyat sınavına bi kaç gün kala edabiyat derslerinizi hem tekrar hemde şifreleme teknikleriyle akılda
kalıcı bir şekilde öğrenmek istiyorsanız hemen PM atın görüşelim.
Hazırlamış olduğumuz bu dersi adamlar 400 TL karşılığında veriyorlar.Fakat biz tüm türkiye çapında yararlı olalım diye bunları video şekline çevirdik ve
sınava bi kaç gün kala halledin istiyoruz. %80 kesinlikle işinize yarayacak..
Pm atanlar fiyat konusunu ve örnek bi uygulamayı sizlere sunacağım.
Arkadaşlar gerçekten işinize yarayacak videolar izledikten sonra memnun kalırsınız kalmazsanız ama eğer burda belirtirseniz arkadaşlara yön göstermiş olursunuz.
-
sifreleme teknigi derken?
-
Kardeş Pm at sorularını zaten örnek bir şey göstercem sana anlıyacaksın zaten.
-
pm attım bekliyorum. daha önce duymuştum bunu elimde bir cd vardı bununla ilgili bir kurumdan örnek olarak almıştım bakalım iyi mi.
-
PM ler gönderildi.
-
bende alayımda hocam, siz o adamların ders videoalarını nasıl elde ettiniz ?
-
he biz bir liraya muhtaçken bide buna para verek :| insan bi hayır işler be :|
-
O adamlar dedidiğin kardeş benim =) Eğer senin kast ettigin 400 tl ye satıyorlar dediğimse onlar aynı işi yapan başkaları
-
byhackerx12 bunu yazdı:
-----------------------------O adamlar dedidiğin kardeş benim =) Eğer senin kast ettigin 400 tl ye satıyorlar dediğimse onlar aynı işi yapan başkaları
-----------------------------açıkcası sen beleşe veriyon mu ? :F
-
oturuyorum bunu yazdı:
-----------------------------byhackerx12 bunu yazdı:
-----------------------------O adamlar dedidiğin kardeş benim =) Eğer senin kast ettigin 400 tl ye satıyorlar dediğimse onlar aynı işi yapan başkaları
-----------------------------Kardeşim tek teraflı konuşma bunun hazırlanmasında bizde para harcıyoruz emek harcıyoruz.
-
byhackerx12 bunu yazdı:
-----------------------------oturuyorum bunu yazdı:
-----------------------------byhackerx12 bunu yazdı:
-----------------------------Kardeşim tek teraflı konuşma bunun hazırlanmasında bizde para harcıyoruz emek harcıyoruz.
-----------------------------hayırlı işler mürid