LYS Hakkında.
-
Tm den yani LYS 1 ve 3 ten sınava gireceğim sınav giriş belgeleri gönderilmeye başlandımı acaba bana birşey oluşmadı ik sınava tam 1 hafta var ve hiçbir bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum.
-
bana geldi sınav yerlerim 1 hafta önce.
-
banada dün geldi gelir p.tesi salı heyecana gerek yok (:
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
bana geldi sınav yerlerim 1 hafta önce.
----------------------------- -
bana daa ulaşmadı merak ettiğim sormak istediğim şey nezaman dağıtıma başlandı ve eğer ulaşmassa sınava kadar ne yapacağım??
-
ferdinand bunu yazdı:
-----------------------------bana daa ulaşmadı merak ettiğim sormak istediğim şey nezaman dağıtıma başlandı ve eğer ulaşmassa sınava kadar ne yapacağım??
-----------------------------gelir.
gelmezse ösym bürosundan çıkartırıyorsun. ayrıca gene gelmezse adresini kontrol et ki sonuç belgesinde de aynı olayları yaşama. o belgeyi alman için ankara'ya gitmen gerekir yoksa.
-
tmm teşekkürler.
-
husnuweb bunu yazdı:
ferdinand bunu yazdı:
-----------------------------bana daa ulaşmadı merak ettiğim sormak istediğim şey nezaman dağıtıma başlandı ve eğer ulaşmassa sınava kadar ne yapacağım??
-----------------------------gelir.
gelmezse ösym bürosundan çıkartırıyorsun. ayrıca gene gelmezse adresini kontrol et ki sonuç belgesinde de aynı olayları yaşama. o belgeyi alman için ankara'ya gitmen gerekir yoksa.
-----------------------------Üsküdarda'da ÖSYM'nin merkezi var, ordan da alınabilir.
-
banada geldi 1.5 hafta önce kargoya verildi sanırım
-
2 hafta önce postalanmaya başlandılar.. bana geleli 2 hafta olmuştur
-
lalada bunu yazdı:
2 hafta önce postalanmaya başlandılar.. bana geleli 2 hafta olmuştur
-----------------------------aga zaten kayıtlar 31 inde bitti :S