Lys Nasıl Geçti
-
1 yanlış cıktı geodan : ) umutlarım depreşti
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
1 yanlış cıktı geodan : ) umutlarım depreşti
-----------------------------Mat2de durumlar nasıl?
-
geo kolaydı mat zordu mat ı yetiştiremedim amk çöküntülerdeyim
-
toplam 25 net var
-
xD Mat 2 zordu geo çok kolaydı geodan pek yanlış 2-3 tane anca mat 2 dende boşlarım fazlaydı sallamak istemedim :)
Ayrıca bu başlık altından sormak istediğim bazı şeylerde var ...
1) Sonuçlar Ne zaman açıklanıcak
2)Tercihler türkiyenin heryerinden yapılabilirmi ? (uzun bir tatile çıkmayı düşünüyorum )
3) Gideceğim yerde tercih dönemi tahribata giricem yardım isterim ona göre :)
-
bok gibi geçti sınav biter bitmez wc ye koşup kustum hatta :s bütün sınav boyuncada karnım ağrıyodu ak :Q
sonra 14.30 da ing sınavına girdim. " lan burda mr. ms. brown yok bi sakatlık çıkmasın?" deyip sınıfı koparık kızların sempatisini şeyettirdikten sonra bütün soruları yaptım full bekliyorumda bi soru göreceliydi birindede yazım hatası vardı (noni ne demek lan?)
-
lalada bunu yazdı:
bok gibi geçti sınav biter bitmez wc ye koşup kustum hatta :s bütün sınav boyuncada karnım ağrıyodu ak :Q
sonra 14.30 da ing sınavına girdim. " lan burda mr. ms. brown yok bi sakatlık çıkmasın?" deyip sınıfı koparık kızların sempatisini şeyettirdikten sonra bütün soruları yaptım full bekliyorumda bi soru göreceliydi birindede yazım hatası vardı (noni ne demek lan?)
-----------------------------None yazmak istemişleridir :D
-
wking bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------None yazmak istemişleridir :D
-----------------------------yok hacı ortada none yazılcak bi durumda yoktu.
-
mat 39 geo 24
-
geo çok kolaydı matta kolaydı ama çok basit hatalarım var öff
mat 43 geo 28