LYS Sonuçları
-
Başvuruları ne zaman yapıyoruz :D
2 yıllık akar.
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------dead_march bunu yazdı:
2yıllıklardan tercih edebileceklerim var atacam kıapağı bir 2yıllığa ondansonra biryıl hazırlanıp duruma göre ya havaharp okuluna yada başka ir ünüversiteye işki buyıl kapağı bir yere atmaktı
-----------------------------hocam sonradan kafana çok vurma 2 yıllık okursan hava harp falan yalan olur. çünkü liseden sonra bi yıl daha hakkın var üçüncü bi hakkın yok başvuramıyorsun yaşın tutsa bile. demedi demeee
-----------------------------hocalar bi bakın hele.
barajı geçsen 2 yıllık bilgisayar programcılığına gidebiliyo musun
veya
barajını geçemesen bile ?
-----------------------------şimdi şöyle önce 2 yıllıklar da kural; önce sınavsız geçiş yapanlar dolduruo
boş yer varsa ygs den adam alıyor. tabiki barajı geçmen şart taban puanları da şurdan indir doğru tercih açılmıyor şu an
http://hotfile.com/dl/124651155/fae07fc/DogruTercih_Ozel_Dosya_008.pdf.html
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------Saybirs bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------dead_march bunu yazdı:
2yıllıklardan tercih edebileceklerim var atacam kıapağı bir 2yıllığa ondansonra biryıl hazırlanıp duruma göre ya havaharp okuluna yada başka ir ünüversiteye işki buyıl kapağı bir yere atmaktı
-----------------------------hocam sonradan kafana çok vurma 2 yıllık okursan hava harp falan yalan olur. çünkü liseden sonra bi yıl daha hakkın var üçüncü bi hakkın yok başvuramıyorsun yaşın tutsa bile. demedi demeee
-----------------------------hocalar bi bakın hele.
barajı geçsen 2 yıllık bilgisayar programcılığına gidebiliyo musun
veya
barajını geçemesen bile ?
-----------------------------şimdi şöyle önce 2 yıllıklar da kural; önce sınavsız geçiş yapanlar dolduruo
boş yer varsa ygs den adam alıyor. tabiki barajı geçmen şart taban puanları da şurdan indir doğru tercih açılmıyor şu an
http://hotfile.com/dl/124651155/fae07fc/DogruTercih_Ozel_Dosya_008.pdf.html
-----------------------------yatay geçiş falan kalktı mı ki.
sınavsız geçiş kalktı diye biliyorum yanlış mıyım ?
-
lys ye yabancı dilden girmiştim
YERLEŞTİRME PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI yazan yerde ALANINDA kısmında puanlarım şu şekilde
Y-DİL-1 317,320 0009879 Y-DİL-2 324,558 0010301 Y-DİL-3 341,221 0011688 şimdi benim anlamadığım dil-1 deki puanım düşük ama sıralamam 9879. dil-3 de puanım daha yüksek ama sıralamam 11688. niye böyle acaba? birde ilk 10bine girdiğim için istanbulda hangi ünilere girme ihtimalim olur ingiliz dil edebiyatı vs bölümünden.
-
amk okuldan 64 puan gelmiş :| müdür 70 rahat gelir diyordu :|
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------amk okuldan 64 puan gelmiş :| müdür 70 rahat gelir diyordu :|
okuldan kaç puan geldiğine nerden bakacaz. -
Y-TS-1 353,351 0075642Y-TS-2 362,977 0084969Keyfiyetten girmiştim. :)
-
şemsiye girdi bana :D 306 mf pointim :D
-
Hay ben ösymnin.. Kimyadan en fazla 1 bosum var diye hatırlıyorum 4 bosum cıktı.kimya 6 net mat 4 net eksik geldi. okul puanı desen rahat 65 gelir derken 58 geldi ...
-
Battista bunu yazdı:
-----------------------------Hay ben ösymnin.. Kimyadan en fazla 1 bosum var diye hatırlıyorum 4 bosum cıktı.kimya 6 net mat 4 net eksik geldi. okul puanı desen rahat 65 gelir derken 58 geldi ...
-----------------------------hocam 58 geldi derken
mesela puanın 200
okul puanı 58
toplam 258 puan
bu puanla tercih yapıyosun öyle mi oluyor.