folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder LYS Sonuçları 19 Ağustos'ta Açıklanacak

LYS Sonuçları 19 Ağustos'ta Açıklanacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Prof. Dr. Demir, “Yüzlerce gencimizin ve ailelerinin heyecanla beklediği 2011 ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarını açıklama aşamasına geldik” dedi

Adayların sabırsızlıkla bekledikleri sonuçları hızlı bir şekilde tamamlamak için ÖSYM olarak özverili ve yoğun bir çalışma temposundan geçtiklerini vurgulayan Demir, “Bu süreçte sistemli olarak kurumumuzu yıpratma gayreti güden yalan haberler de yapılıyor ne yazık ki. Buna rağmen biz, bir gencimizin bile hayallerine kavuşmasını geciktirmemek, adayları ve yakınlarını bekletmemek için sadece işimize odaklandık” diye konuştu.

Üniversiteye yerleştirme sonuçlarını 19 Ağustos 2011 Cuma günü açıklayacaklarını bildiren Demir, adayların sonuçların açıklandığı gün, saat 15.00 itibariyle ÖSYM'nin “http://sonuc.osym.gov.tr” internet adresinden sonuçlara ulaşabileceklerini söyledi.

ÖSYM Başkanı Demir, adayların sonuçları T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerini belirterek, “Bu yıl yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek” diyerek adaylara hatırlatmada bulundu.

kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18473613.asp?gid=381

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Oh sonunda yanlız demeden edemiycem. Profesörler kriptocular matematikçiler ispatlı şekilde hatta makaleler yayınlayarak bu adamların kasıtlı kolay bir olgoritma koyduklarını ispatladı. Sorun bu algoritmanın koyulması deildi ancak fetoşçulara bu algoritma çıtlattırılmaktan öte koyuldu gece öğrenciler yurtlara çağırıldı anlatıldı bu yöntem ve sınavın aızına sıçtılar. Şimdi kalkmış gençlerimiz diyor. Pes.... Allah ile aldatandan korkacan arkadaş. Ama cemaati yendim evde çalıştım ygs 200 sü oldum mf4 7000 ci oldum içim rahat Atamın izindeyim.

"bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

A_ReX te ugraşsın sınav kazanacam diye... Cemamat ayagına okudugum bütün arkadaşlarım polis oldu.. Bir ömür boyu  ekmek yiyecen lan o meslekten haram başkasının hakkı oldugunu bile bile nasıl yersin diger tarafta nasıl hesabını verirsin...

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Nası bi yüzsüzlüktür bu aq

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oh böylece sezonu tam anlamıyla kapatıyoruz ondan sonrası kayıttı carttı curttu. yeni sezonda vizeler finaller asdafasdf :D Zaten tercihleri yaptıktan sonra pişman oldum. sıralamada hata yaptım amk inş. tahmin ettiğim yer gelir yoksa mal gibi kalanzi :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Ne hatası yaptın ki?

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    valla pmyo kazandim ama saolsun etraftaki atgözlüklü insanlar (TBT de de cok bunlardan) butun hevesimi kacirdilar gidesim gelmiyor. Hani kimisi kendi yalanina kendi inanir derler ya sanki gercekten Fethullahci filan olacakmisim gibi gelmeye basladi sizin yuzunuzden. Hayatimdan yurtta kalmadim emegimle calisip kazandim ama insanda enerji birakmiyolar arkadas. Osym nin zaten aq hicbir isi duzgun yapmadi bu yil guven kalmadi kuruma ne olacak bilmiyorum her sey daha kotuye gidiyor sanki bu ulkede..

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Odtü - işletme
    iktisat
    uluslararası ilişkiler

şeklinde yapacaktım ama

işletme
    ui
    iktisat

şeklinde yaptım pişman oldum :) Odtü işletme gelmezse iktisata değil ui ye gidecem. inş işletme gelir. :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

Açıklansın bakalım ne bok yicez.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

şu demire çok uyuz oluyorum.

gecen gün okudum adam  emekli olunca 4000 tl maaş almak için  bırakmıyormuş galiba başkanlığı.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------

şu demire çok uyuz oluyorum.

gecen gün okudum adam  emekli olunca 4000 tl maaş almak için  bırakmıyormuş galiba başkanlığı.

-----------------------------

neden şaşırmadım acaba :)

Toplam Hit: 1841 Toplam Mesaj: 12