LYS Sözel 340-350 Puanla Tahminen Nerelere Girebilirim (Çok Önemli)
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
92bin fln dio olum girer bi yerlere acikta kalmaz tahminimce ben bile 181bininci olduydum girdigim zmn sinifi ben kapadiydim girersin bi yerlere sknti yok(= gerci ts lerde siralama nasildir fln bilmem..
-----------------------------aga girer tabi de iyi bi bölüm olmaz yani istedigi bölüm varmı falan sölememiş ki :D barajı geçen herkesin yerleşme ihtimali var :S :D
-
İstediğim bölüm tarih veya cografya ogretmenliği lakin olmuyor o 400 gecmem lazımdı gecemedim. Şuan evi terkettim internet kafeye geldim geceyi parkta gecirecem. yarın Allah kerim. Evdekiler çok ağır konustu kaldıramadım o sözleri Kısacası bu 2. senem çok fazla çalışmadım evet ama hem annem hem babam hem abim bana senden bi bok olmaz zaten dediler. ben bu lafı kaldıramam. eger çok kötü değilde idare edecek azda olsa iş bulabileceğim bi meslek olsa yeter. yeterki kalacak bi yurt bulayım şehirden uzaklasayım.
Halkla ilişkiler ve reklamcılık olabilir...
Sinema radyo televizyon olabilir.
Ama hiç param yok otelde kalacak param yok bu gece parkta yatıcam... devlet unisi olması lazım.
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
İstediğim bölüm tarih veya cografya ogretmenliği lakin olmuyor o 400 gecmem lazımdı gecemedim. Şuan evi terkettim internet kafeye geldim geceyi parkta gecirecem. yarın Allah kerim. Evdekiler çok ağır konustu kaldıramadım o sözleri Kısacası bu 2. senem çok fazla çalışmadım evet ama hem annem hem babam hem abim bana senden bi bok olmaz zaten dediler. ben bu lafı kaldıramam. eger çok kötü değilde idare edecek azda olsa iş bulabileceğim bi meslek olsa yeter. yeterki kalacak bi yurt bulayım şehirden uzaklasayım.
Halkla ilişkiler ve reklamcılık olabilir...
Sinema radyo televizyon olabilir.
Ama hiç param yok otelde kalacak param yok bu gece parkta yatıcam... devlet unisi olması lazım.
-----------------------------hangi şehirdesin hocam ? ayrıca bunlar cok sık yasanıyor benimde basıma geldigi için.. benimde bu 3. girişim bu sene yerlesemezsem bende cekip gidicem evden :))
-
hoca bugün öyle 1-2 kaynaktan baktım durumlar kritik hiç bi bok belli değil :W
bende acayip stresliyim sabahtan abilerim arıyor cevap vermiyorum pedere bizi arasın demişler
aramayacam :W arasam artislik yapcaklar ama çözüm değil :|
ama eğer diyarbakır'a gelirsen senle eve çıkarım hiç fark etmez kafaya koydum bende evden çıkacam:W
ayrıca kısa bi not 375-385 arası puana sınıf öğt. gelir mi ? i.ö filan olur hatta daha iyi olur :W
-
hocam sakın ola ki tereddüte düşme. ve gereksiz konuşmalara kulak asma. yok bilmem bişy gelmez yok boş iş diyenleri siktr et..
evet puan ve derec olduğu kadar bazı kaideler de vardır. bi bölümü ne kadar istediğin.
örn sen 300 pun aldın been 350. sen yerleştin o bölüme ben yerleşemedim. bu mümkün olbilir....
evet belki puanın azcık düşük ama umutsuz vaka deil....
örnğin benim 400 puanım var ama 2 yıllık bi bölüm var. istediğim. orayı verce. sakın olaki bu iki yıllıkları hafife almayın...
doğru tercihi unutmayın. bi bölümü istiorsanız o bölümle ilgili üç dört tercih verin...
-
Bende gelirim lan.
Varmı arttıran 3 olduk beyler gerçi birolu ben çoğaltırım ama o ayrı konu -
çok düşük hacı 1 sene daha bekle
-
Arkadaşlar konu dışı bir sorum olacak
ben sadece ygs sınavına girdim. lys ye girmedim.. Dün lys nin sonuçlarına
baktığımda ygs den aldığım puanlar dışında YERLEŞTİRME PUANLARI VE BAŞARI SIRAsı diye bölüm eklenmiş
buradaki puanlarım ygs sonuçlarımdan daha yüksek.Üniversite tercihlerinde hangisi baz alınıyor acaba ?
Mesela YGS sonucum 293 olarak geçiyordu
Dünkü sonuçlarda Y-YGS listesinde 340 yazılmış
hANgisi doğru acaba ?

-
okul puani eklenmis hali yani y ygs puaninla uni ye alinacaksin hocam .. Ayrica benim puanimda cok iyi deil hem sozel hem ea girdim sozel tercihler yapcam ardinada bi isletme kondurcam sanirim :)
-
beyler pc çok ağır klavuza bakamıyorum. 340 puan 111.000 sıralamyla sözel bölümlerden hangisine gidebilirim arastıran oldumu...
alan dışı 340 111 bim alan içi 350 98 bin puanım ve sıralamam sözel tam olarak baktım...
Bu arada ben kalacak bi yer ayarlamak üzereyim siteden bi abimiz evini actı tanışacaz onla ama eger kayseriye gelmek isteyen beraber hazırlanalım birbirimize destek olalım diyen olursa tercihlerden birsey çıkmadığında cemaat evi ayarlarız şöyle kalabalık olmayan 2-3 abinin kaldığı... birbirimize yardımcı oluruz. sonucta bnm mata kafam çalışmaz türkçem tarihim cografyam iyidir. senin fen ve matn iyidir türkçen kötüdür. veya tarihin kötüdür. birbirimizin eksiğini çalıştırarak kapatırız. bu konuda ciddi olanlar pm atsın