Lys Ygs1 Ygs6 Karmaşası
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi ben 2 yıllık mı ? 4 yıllık mı aöf tercihi yapmışım.. Biri beni aydıtlatsın lütfen
-----------------------------YGS kaç oldugunu yazarsan bakabilirim hoca ama %90 2 yıllık
Edit ''1055515 Anadolu üniversitesi Işletme 4 yıllık ( Açıköğretim )Bkz : Tablo 4''
google böyle diyor ama 2009tarihli güncele bakmam için YGS yi bilmem lazım
Clostridium bunu yazdı:
hazır bilgili arkadaşlar warken bende bişiler sorayım.
arkadaşlar 2 senelik (1 sene ing haırlıklı ) ingilizce bilgisayar programcılığı okuyacagım burdan mezun oldugumda acıkögretıme gırebılırmıyım ? acık ögretımdede bilgisayar bölümleri bulunmaktamı ? acıkögretım yapabiliyorsam farzı misali yaptım we bitirdim diyelm bunun ustune yuksek lısans yapabılyormuyum ?
-----------------------------girdiğin bölüme bağlı o okulun bölümüne baktıgında hangi şartlar altında 4 yıllığa geçiş yapabileceğini yazar ki notların iyi ise sınavı verip geçersin (tabi 4 yıllıgı varsa)bitirince de sonra istediğin bölüme gene girebilirsin fakat sonrakilerde okul puanı eklenmiyor diye biliyorum. -
PanxeR bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
Şimdi ben 2 yıllık mı ? 4 yıllık mı aöf tercihi yapmışım.. Biri beni aydıtlatsın lütfen
-----------------------------YGS kaç oldugunu yazarsan bakabilirim hoca ama %90 2 yıllık
Edit ''1055515 Anadolu üniversitesi Işletme 4 yıllık ( Açıköğretim )Bkz : Tablo 4''
google böyle diyor ama 2009tarihli güncele bakmam için YGS yi bilmem lazım
Clostridium bunu yazdı:
hazır bilgili arkadaşlar warken bende bişiler sorayım.
arkadaşlar 2 senelik (1 sene ing haırlıklı ) ingilizce bilgisayar programcılığı okuyacagım burdan mezun oldugumda acıkögretıme gırebılırmıyım ? acık ögretımdede bilgisayar bölümleri bulunmaktamı ? acıkögretım yapabiliyorsam farzı misali yaptım we bitirdim diyelm bunun ustune yuksek lısans yapabılyormuyum ?
-----------------------------girdiğin bölüme bağlı o okulun bölümüne baktıgında hangi şartlar altında 4 yıllığa geçiş yapabileceğini yazar ki notların iyi ise sınavı verip geçersin (tabi 4 yıllıgı varsa)bitirince de sonra istediğin bölüme gene girebilirsin fakat sonrakilerde okul puanı eklenmiyor diye biliyorum.
-----------------------------benım bıldıgım bu bölümden bilgisayar mühendisliğine yada yazılım mühendisliğine dgs geciş hakkı war. benim merak ettıgım dgs gırmeden bu bölümden mezun olduktan sonra acıkögretim'de herhangı bi bilgisayar bölümüne 4'yıllığa tamamlama we askerlıgı kısaltma ımkanım warmı. daha sonrasındada yüksek lisans düşüncem tabi oluyorsa