Mabezat Virüsü
-
mrb arkadaşlar taşınabilen diskimde mabezat.a virüsü var.nod 32 avg mcafee betdefender bir iki ufak program daha denedim buldular ama silemediler.daha önce bu virüsle karşılaşan oldumu
-
hacı bitdefender free yi indir ondan sonra ağ kablosunu çıkar ( önemli bu ) tazebama.dl_ diye bi işlem olması lazım görev yöneticisinden kapat onu ( görev yoneticisi açılmıyosa cprocess diye ufak bi program var onu kullanabilirsin ) sonra bitdefender den deep scan yap bitene kadar mümkünse bilgisayara dokunma...
tamamdır :)
bi de hayır duanı da bizden eksik etme ;)
-
:) allah razı olsun kardeş.bet defender buldu ama silemedi.yarın bi daha deneyim en iyisi
-
dediklerimi aynen yap sadece taratmaylan olmaz :)gene olmazsa da bana pm at başka bi yöntem bulurum :)
edit büdüt : bitdefender son sürümünü indir...
-
arkadaşlar banada bulaştı bu virüs ve yukarıdakiler işe yaramadı.yardımınızı bekliyorum
-
oha ne güzel ismi varmış nerden indirebilirim bu virüsü :D
tabi boyle manyaklarda var
-
Çalışan bir linux cd si indir sonra o diskini tak ve virüs dosyalarını elle çöp kutusuna at.
-
eski flash disk virusleri icin sil.bat diye birsey vardi onu deneyin.
http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.donanimhaber.com%2Fm_10310569%2Ftm.htm&rct=j&q=usb+sil.bat&ei=Hv8RTNvhM4OKlwfY4cDmBw&usg=AFQjCNHTN0h5mBb76Kk-MxXzyuhU00HSGA
burdan bi bak. bi kac degisik flash disk virusunu bu yontemle demizledim.
-
Crew bunu yazdı:
-----------------------------
Z-CHAN bunu yazdı:
Çalışan bir linux cd si indir sonra o diskini tak ve virüs dosyalarını elle çöp kutusuna at.
-----------------------------ne alaka lan hâla halledemediysen doctus diye bir site var bu konuda bayağa uzman var orda oraya ugra
-----------------------------Çok alakası var. O virüsler çalışma izinleri olmadığı için linux ortamında çalışamazlar. Kişi de istediği dosyayı eliyle temizleyebilir.
-
sil.bat işe yaramadı.
zchan@ dostum bine yakın dosyaya bulaşmış.tek tek silmek zor olur.
hala çözemedim sorunu
-
Crew bunu yazdı:
mostwanted bunu yazdı:
sil.bat işe yaramadı.
zchan@ dostum bine yakın dosyaya bulaşmış.tek tek silmek zor olur.
hala çözemedim sorunu
-----------------------------doctus a gir oraya konu aç yardım edeceklerdir sana !
-----------------------------ok.birde orda deneyim şansımı.üye olacam ama mostwanted kapılmış