folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Mac Adresi Değiştirmek Windows 7 İçin (Önemli)

Mac Adresi Değiştirmek Windows 7 İçin (Önemli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, acil olarak windows 7 için mac adresini değiştirmem gerekiyor. Xp de herhangi bi problem yaşamazken win 7 de, ms in bi kıllığıyla karşı karş karşıyayız. Öncelikle bana standart yöntemleri anlatmanızı istemiyorum..

1- communist adlı müridin yazdğı döküman (http://www.tahribat.com/Dokuman-Mac-Adresinin-Degistirilmesi-230/2/)xp için geçerli, o tarz birşey win 7 de yok..

2- smac yada MacMakeUp isimli programlar da işe yaramıyor..

3- registrydan

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E972-E325-11CE-BFC1-08002BE10318]

burdaki değişikliklerde işe yaramıyor

4- xp driverlerini kurdum win 7 ama yine olmadı..

5- http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itpronetworking/thread/697bf48c-a226-4315-8875-2bbeddf16db2

burdaki çözümleri de denedim ancak olmadı..

bunlar dışında akla mantığa uygun, bildiğnizi bir çözüm var mı? yoksa sanal makineye xp mi kuracağım...!

teşekkürler

www.dunyadailkler.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bahsettiğin program, uyumsuzluk nedeniyle çalışmıyor diyorsan, uyumluluk modunda kurmayı dene.Yine değişmetiremiyorum diyorsan gerçekten önemli bir ayrıntıyı yakalamışsın hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

uyumluluk ile alakası yok hoca.. win 7 izin vermiyor değiştirmeye bu şekilde. maskeleyemiyoruz. bu ayrıntıyı yakalama meselesi değil, zaten bilen biliyor olmadığını.. pek umudum yok cevabı burda bulacağımdan.. microsoftun sosyal paylaşım sitesinde cvp yoksa burda hiç çıkmaz, ama yine de bi umut :)

www.dunyadailkler.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

cyber-warrior ar-genin yazdığı bi macc changer program vardı onu dendinmi? ben win7 kullanmadığım için bilemiyorum.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utu
    utu's avatar
    Başarı Madalyası
    Erkek

Bu yazılım win7 uyumlu olarak çalışır.Daha fazla bilgi için bu makale sana yardımcı olacaktır.

http://i45.tinypic.com/1zbte0j.jpg
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

utu, bakıyorum hocam,sağolasın

CyberAngel, wc nin yapacağı hiç birşeyden hayır gelmez :) bi kaç forumda gözüme çarpt ancak bi işe yaramıyor win 7 için..

www.dunyadailkler.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

utu hocam olmadı technitium.. bunu ben xp de kullanmıştım ve değiştirmişti. bu yazılımın win 7 değil de vista ve win 2008 server desteği var. mac i değiştirmeye çalıştırdığımda başarıyla değiştirildi diyor ama listede changed no yazıyor. bigisayarı yeniden başlattım yine değişen bişey olmadı. teşekkürler yine de

www.dunyadailkler.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hypnos_ bunu yazdı:
    -----------------------------

utu, bakıyorum hocam,sağolasın

CyberAngel, wc nin yapacağı hiç birşeyden hayır gelmez :) bi kaç forumda gözüme çarpt ancak bi işe yaramıyor win 7 için..

-----------------------------

Mesajları kimin yazdığına dikkatli bak derim.Sana yardım etmek için yazdım ben.Burda umudun yoksa niye yazıyorsun.. Mac adresi değişmiyecek diye birşey yok.Az önce starter arkaplan değiştirdim.Konusunu bile açtım.Senin o bahsettiğin microsoft bilmem nelerinde starter arkaplan değiştirmenin mümkün olmadığından, home basic yükseltme'nin çözüm olduğundan bahsediliyordu.İmkansız diye birşey yok.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utu
    utu's avatar
    Başarı Madalyası
    Erkek

Win7 ile T-Mac denedim hacım uyumlu çalışmakta. Acaba kullandığın win7 sürümünde sistemin işleyişini etkileyecek ek yazılımlar mı kurulu?

Ek: UAC Kapalı.

Pm attım ayrıca soruna.

http://i45.tinypic.com/1zbte0j.jpg
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

cyber;
    seni tanımıyorum, o yüzden dikkatli baksam da bişey değişmeyecek..nickindeki cyberden wc li yim diyorsan ne diyim.. baya kızmışsın sanırım :) arkaplan olayı hakkında bilgim yok ama bu win 7 de iş zor.. elbette imkansız değildir, birileri bi şekilde yapar.ama bu herkesin harcı değil, ms forumlarında cahil adamlar da var bilgililer de.. demek bahsettiğin konuya o şekilde cahil insanlar bakmış :) ben social forumda bir çok konuya baktım bunla ilgili ve kıdemlilern yazdıklarına göre de çözüm yok. Orada ve bi çok yabancı sitede bulamadığım şeyi tahribatta bulmak daha zor. Çünkü tahribatta bu tarz işlerle uğraşan kişi sayisı özellikle kalite bakımından az. Zaten bu konuyu cevaplamasını istediğim kişilerde bu işin uzmanları...

yine de yardım etme isteğin için çok teşekkür ederim, saygılar

utu,
    router nedir bilgim yok.. özel bir güvenlik şirketinin hazırlamış olduğu yazılımı kullanıyorlar..
    mac filter yok, ama mac ler loglanabilir.
    herhangi bir koruma yok, yöneticiyim..sen değiştirebildin mi mac adresini?

www.dunyadailkler.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bak canım kardeşim.. Şimdi kızmaya başladım ama. Cyber-warrior'daki programı sana öneren hayaletkurt adlı arkadaşımız.San yanlış kişiye yazdın.O yüzden mesajı kimin yazdığına dikkat et dedim.İkincisi cyberangel ile cyber-warrior arasında çok fark var.Saçmalıyorsun.O siteyle bir alakam yok.Hiçte sevmem o topluluğu.

Yukarı dikkatli bak, mesajları kimin yazdığına.Başkada birşey demiyorum sana....

Toplam Hit: 14105 Toplam Mesaj: 16