MAC Filtrelemesini Aşma Yolları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    inka_zuba bunu yazdı:
    -----------------------------
    bendende ek olsun;)
    http://rapidshare.tc/52313118
    rar sifresi: tahribat.com

programkullanımı cok basittir. MAC adresini degıstırmeye yarara. (cw yapımı)
    MAC adresi degısmez denılıyodu ve herhangı bır suc ta MAC adresi kanıt olarak gosterılıyordu.bununla o engelide asıyoruz;)
    Mac numarası değiştirilmez diye biliyodum ama dur bakalım bi deniyelim. 10-15 tane forum bana macban atmışlar la :) Bakarsın işe yaradı ;)

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek
    air scan programini buldum indirdim ama pek anlamadim forumda da aradim nette de türkce olarak nasil kullanilacagi anlatilmamis hic bilgisi olan varmi bu konuda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

www.remote-exploit.org

Burda bir Linux dagitimi var. adi Backtrack 2 Final. bununla bircok sey yapabilirsin. 700 MB gibi birsey. 

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaspc
    beyaspc's avatar
    Erkek
     Arkadaşlar merhabalar. sitenize bugün katıldım ve ban hakkında yazılanları okudum. bu siteye girmemin nedeni bana yapılan bi haksızlığın önüne geçmek. arkadaşlar kısaca olayı anlatıcam. bir sesli chat sitesine üye oldum ve bi müddet takıldım. daha sonra o sitede admin oldum site maddi sıkıntılar içindeydi biraz yardım da bulundum. daha sonra ortak olmaya karar verdim ve bi miktar daha ödeme yaptım daha sonra her zaman benden para bekler oldular bi zaman sonra ortak olmadığım bi siteye ödeme yapmam dedim. ve bunu söylediğim gün ün sabahı siteye giremez oldum. siteye girip sahibine iki çift laf etmek istiyorum.arkadaşlar modem i resetledim ama olmadı. ban kaldırma proğramı olduğunu duydum ve onu arıyorum. aranızda yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa cidden beni çok  mutlu eder. şimdiden teşekkür ederim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    beyaspc bunu yazdı:
     Arkadaşlar merhabalar. sitenize bugün katıldım ve ban hakkında yazılanları okudum. bu siteye girmemin nedeni bana yapılan bi haksızlığın önüne geçmek. arkadaşlar kısaca olayı anlatıcam. bir sesli chat sitesine üye oldum ve bi müddet takıldım. daha sonra o sitede admin oldum site maddi sıkıntılar içindeydi biraz yardım da bulundum. daha sonra ortak olmaya karar verdim ve bi miktar daha ödeme yaptım daha sonra her zaman benden para bekler oldular bi zaman sonra ortak olmadığım bi siteye ödeme yapmam dedim. ve bunu söylediğim gün ün sabahı siteye giremez oldum. siteye girip sahibine iki çift laf etmek istiyorum.arkadaşlar modem i resetledim ama olmadı. ban kaldırma proğramı olduğunu duydum ve onu arıyorum. aranızda yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa cidden beni çok  mutlu eder. şimdiden teşekkür ederim.
    nasıl ban yedin?IP ne mi ban geldi ID ne mi?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    mac i ağ baglantılarından - tcp ip - yapılandır - gelişmiş -network adresine manuel bi mac atarak da deiştirebilrsinz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JGnK
    JGnK's avatar
    Erkek

inka_zuba bunu yazdı:
    bendende ek olsun;)
    http://rapidshare.tc/52313118
    rar sifresi: tahribat.com

programkullanımı cok basittir. MAC adresini degıstırmeye yarara. (cw yapımı)
    MAC adresi degısmez denılıyodu ve herhangı bır suc ta MAC adresi kanıt olarak gosterılıyordu.bununla o engelide asıyoruz;)

Tşkler 

Toplam Hit: 7951 Toplam Mesaj: 18