folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Mac Os X Snow Leo Intel Amd Kurumadım Hata Veriyor Surekli Olarak

Mac Os X Snow Leo Intel Amd Kurumadım Hata Veriyor Surekli Olarak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

bekliyorum yanlıs senn kuracagının fark ı nedir iatkos la ilgili bir ii sey duydum ancak cok fazla sey bilmiyorum

_AnarChisT_Tr_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

cylaker bunu yazdı:
    -----------------------------

bekliyorum yanlıs senn kuracagının fark ı nedir iatkos la ilgili bir ii sey duydum ancak cok fazla sey bilmiyorum

-----------------------------

iatkos ta driver destekleri ve gerekli dosyalar içine gömülmüş olarak geliyor, daha az donanım uyusmazlıgı sorunuyla karsılastıklarını söylüyor kuranlar.

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

eyv senden haber bekliyorum oyleyse

_AnarChisT_Tr_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

hoju ben daha sıfırdan indircem dvd ye yazıcam kurucam falan,uzun sürer benim iş,bi de bu aralar final haftam :)

http://forum.donanimhaber.com/m_31698351/tm.htm

bu konu yardımcı olabilir sana

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

iatkos kullandm ben bundan 6 7 ay kadar once.

tek sorununm wireless ti sonra mecburi sekilde windows a gecis yaptim ve bir daha denemedim mac. fakat tavsiye ederim ozellikle iatkos u sonralarinda duydugum kadariyla da wireless olayini halletmisler. bi arastir derim.

SYL 184
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

ee sonuc nedir hocam

_AnarChisT_Tr_
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

Eveet şimdi gelelim sonuç kısmına..

2 günlük Mac OSX serüvenimin sonuna gelmiş bulunmaktayım, öncelikle hoca, kuracaksan Iatkos ya da Ideneb ile kuracaksın, driver sorunları için en iyi yöntem bu 2 yöntem. Nasıl kurduguma gelince.

Önce ''birincil'' olacak sekilde 2 adet harddisk partition u yaratıyorsun, önemli nokta bu 2 side birincil olacak.

Iatkos'u yavaş bi hızda diske yazdıracaksın,yavaş olması çok önemli, yazarken meydana gelecek en ufak atlama kurulumda basına iş acacaktır.

www.insanelymac.com bu site başının tacı olacak. Donanımlarının uyumluluguna buradan bakacaksın, en önemli uyum anakart uyumu, kurmadan önce anakartını mutlaka kontrol et.

Kurarken ''customize'' seçeneğinden yukardaki driver listene göre seçim yapacaksın, laptop kullanıyorsan muhakkak yanında bir usb mouse ve usb klavye olmalı, bende touchpadi kurulum asamasında tanımadı ve oradaki OK tuşuna basmanın baska yolu yok, ancak şöyle birşey var costumize seçeneğinde ''vodoo ps keyboard/mouse seçeneğini seçersen oluyor ama her modelde değil.

Vee en önemli nokta: wireless cardın intel prowireless'sa hiç kalkışma bu işe, kesinlikle şu an için intel prowireless kartlar için geçerli driver yok, çalısmalar devam ediyor ama insanelymac' te 2005 ten beri bunun uzerinde ugrastıklarını görebilirsin, sorunun oldugu topic 2005 te acılmıs.

Kısacası: Ben kurdum, gayette mac kullandım, 2 günlük mac deneyimi yasadım, ancak wireless driverını hallemedim, daha dogrusu cözümü yok. Yeni gelişmeler var örnegin ispanyol bi elemanın yaptıgı driver kartı görüyor ama sadece sifresiz aglara baglanıyor, wep wpa herhangi birisi varsa baglanmıyor falan filan.

Kısacası kartın intel değilse, ve ekran kartın ati HD4xxx serisi değilse (4650) ve de OSX kullanmak istiyorsan yap, parallel desktop la windows için mac i kapatmadan bile gecebilirsin, zaten hdd yi 2 partitiona ayırdıgında öteki partitiona windowsta kurabilirsin.

Ama yine de mac, macbookta imac te kullanılır. sırf o multitouch trackpad için bile macbook pro alınır, tabi türkiyede gavat bilkom yüzünden abd de 1000 dolara alacagın aleti burda 3000dolara alıyorsun o ayrı.

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 2642 Toplam Mesaj: 18