Mac Os X Snow Leopard 10.6.2
-
arkdaşlar netten down yapıp dvd ye yazdırdım ancak dvd pc ye takıp actıgımda pres enter .......pres f8 gibi seyler yazıyordu enter veya f8 tusuna bastıgımda 2sn sonra kdar pc rest atıyor bir kaç takrarladım aynn dvm nedir bunun nedeni nsl yuklebilirim
-
pc ye kurmak için özel editlenmiş sürümleri oluyor ama mac yerine linux kursan çok daha faydalı olur senin için
-
pc özellikleri kaldırıyor mu?
-
mac işletim sistemi sadece apple'da çalışır diye biliyorum :|
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------
mac işletim sistemi sadece apple'da çalışır diye biliyorum :|
-----------------------------o apple ın lafı .
her türlü herşeyi istedin yerde çalıştırabilirsin apple da windows
pc de apple =)
özel editlenmiş sürümleri war pc lere kurmak için ama hiç araştırmadım çünki gerek yok .
-
iAtkos denen bi sürüm olması lazım hocam, onu biraz araştır. Normal bilgisayarlar için editlenmiş bişi..
Fakat her donanımı tanımıyor, boot layları falan biraz karışık.. İyice araştırmadan kurma :)
-
editlenmişlerden ziyade doğrudan apple ın çıkardığı, multiplatform mac os lar mevcut, fakat bunlarınkurulumu da oldukça karmaşık...
örneğin anakart üzerinde farklı ayarlamalar yapılıyor en basitinden...
google da aratarak sonuca ulaşabilirsiniz, ki umarim sizdeki version PC desteklidir...
-
spidey99 bunu yazdı:
-----------------------------
editlenmişlerden ziyade doğrudan apple ın çıkardığı, multiplatform mac os lar mevcut, fakat bunlarınkurulumu da oldukça karmaşık...
örneğin anakart üzerinde farklı ayarlamalar yapılıyor en basitinden...
google da aratarak sonuca ulaşabilirsiniz, ki umarim sizdeki version PC desteklidir...
-----------------------------o senin dediklerini donanım üreticileri kullanıyor ama genel olarak bir pc ye apple ürünü yükleyip satmak yasak.
-
doğrudur, ama zamanında indirdiğimi hatırlarım o versiyonlardan, ama yine söylüyorum, kurmak bir işkence olabilir...
-
pc lerde EFİ yok oyüzden kuramazssın yani mac lerin biosu yoktur efi vardır ama ille kuracam dersen wmvare yle kurup deneyebilirsin birz zor olur ama olur biara bende baya kastırmıştım bu olayı
-
pc ye mac kurmanı tavsiye etmem,hala adam akıllı calısan stabil bişey yoktur,driver hatası alman muhtemeldir,ayrıca mac te aldıın zevkin yarısını alamazsın,hiç mac kullanmadıysan mac ten soğursun :)