Macbook Air M2 Ve Windowsos
-
selamlar
MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 16GB 256GB üstünde windows 10 çalıştırmak için illaki paralels filan mı kullanmam gerekiyor ?
arm sürümünden bahsetmiyorum , sanırım bootcamp mevzusuda intel işlemciler bitince bitmiş.kullandım diyelim , bunun performansı ve güncel batarya durumu nasıl ?
bir haftadır oturdum hesapladım ne kadar windows ne kadar mac kullanabilirim diye. en başta ben bir c# geliştiricisiyim. illaki windows bağımlılığım mevcut ve olucak. ama paralel bunu ne kadar kurtarıyor bilmek istiyorum.
mac'te verdiğim pil performansını parallels kullanırkende gösterebiliyor mu cihaz ?
böyle sorularım var kullananlardan
-
kurulumdan sonra driver yapısında şaçma hatalar çıkıyor
batarya daha hızlı bitiyor ve windows fps kayıpları yaşanıyor
ayrıca air modelinde ısınmada yaşarsın hocam
ben bir network projesinde portları dinlemek için kurulum yapmıştım tövbe etmiştim.
-
mac de UTM de https://mac.getutm.app/
windows 11 AR . M kur gec (normal windows iso degil ARM M chipliler icin olacak)crack icin ise
massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
gayet memnunum kasma donma takilma yok.
istersen normalde kullanabilirsin ama ozaman arm ye gore kasiyor taklit ettigi icin.
batarya durumunu falan gozlemlemek istiyorsan istats deneyebilirsin detaylandirabiliyor kullanim oranlarini falan
yukarda yazdigim oyunlar disinda ihtiyaclarinin yuzde 95ini karsilar -
M4 air aldim yok abi bana gore degil satip thinkpad alacagim. Karni agrisin gina geldi abi
-
Bu durumlardan dolayı Macbook almaktan çekiniyorum Windows şu aşamada benim için vazgeçilmez o durumdan dolayıda geçemiyorum.
-
Dos_Attach bunu yazdı
M4 air aldim yok abi bana gore degil satip thinkpad alacagim. Karni agrisin gina geldi abi
sorun ne? UTM ile calisiyo babalar gibi.
-
317seref bunu yazdıDos_Attach bunu yazdı
Uyap dokuman editorunu kuramadim
Xerox 3140 yazici calismiyor
Crakli ofis yok
-
m2 mac pro var bendede. Şirketin vpn programı değişti mal gibi kaldı. Mac den bağlanamıyorum. utm ile windows 11 kurmayı düşünüyorum ama arm tabanlı olduğu için hangi programları çalıştırır kestiremiyorum.
-
tam olarak bunlardan bahsediyordum arm windowsa ihtiyacım yok. gereksinimlerimi karşılamıyor.
intel macbook'lar gibide kolay kurulamıyor veya kurulamayacak anladığım kadarıyla , paralells çart çurt oda yine normal bir win pc ile aynı düzeye getiriyorsa şarjı marjı.
artısı kalmadı gibi benim için :(
-
Dos_Attach bunu yazdı317seref bunu yazdıDos_Attach bunu yazdı
Uyap dokuman editorunu kuramadim
Xerox 3140 yazici calismiyor
Crakli ofis yok
Benim m4 airde sorun yok hocam Uyap editörde. Ama font eksikliği var ve çözünürlüğü çok saçma
-
hocam senin işin gücün mac ortamından fazla windows ise hiç bekleme sat gitsin güncel bir win cihaz al geç.