Macbook Air'e Çay Döküldü.
-
TiThousand bunu yazdımkyb bunu yazdıilteris bunu yazdı
Gozden cikardiysan sök karti tinere yatir bikac saat sonra ciksrt kurumaya al bikac gun havadar yerde kurusun sonra pirince gom. Duan et demekte baska bisi gelmiyor :)
Tiner anakartı aşındırır, elektronik devrelere zarar verir. Falcon 530 marka elektronik temizleme spreyi var. Sıkınca hemen uçuyor.
Bunu temizlik maksadıyla herhangi bir devreye sıkmamız ne tür bir sonuç doğurabilir?
genelde potanslarda kullanılır kararsız çalıştıkları durumlarda
-
ilteris bunu yazdımkyb bunu yazdıilteris bunu yazdı
Gozden cikardiysan sök karti tinere yatir bikac saat sonra ciksrt kurumaya al bikac gun havadar yerde kurusun sonra pirince gom. Duan et demekte baska bisi gelmiyor :)
Tiner anakartı aşındırır, elektronik devrelere zarar verir. Falcon 530 marka elektronik temizleme spreyi var. Sıkınca hemen uçuyor.
Hocam valla yapan elektronikci gordum amma dedigin de mantikli ek olarak wd40 da is gorur
aman hocam wd40 anasını ağlatır anakartın :D 5 dakikada anakart gözükmez olur :D
contact cleaner yerine hep 5 lira olan balata spreyi kullanıyorum ben bu arada :D
-
Falconu deneyelim bi :D
-
ocam neresinden döküldü çay klavye arasından mı yoksa fanın ordanmı yapılır yapılması çokda zor birşey değildir
-
baristbt bunu yazdıilteris bunu yazdımkyb bunu yazdıilteris bunu yazdı
Hocam valla yapan elektronikci gordum amma dedigin de mantikli ek olarak wd40 da is gorur
aman hocam wd40 anasını ağlatır anakartın :D 5 dakikada anakart gözükmez olur :D
contact cleaner yerine hep 5 lira olan balata spreyi kullanıyorum ben bu arada :D
Ben kullandım hocam anakartta çok fazla sıkmadım local olarak az bişey sıktım beklettim bir probblem çıkartmadı. Ek olarak zor dönen fanlara da sıkıyorum cillop gibi oluyor. :) Hatta konusunu da açmıştım baya öönce logitech in unifyng mouse alıcısı sıkıntılıydı wd40 sıktım beklettim kuruttum sonra çalıştı. Amma bikaç haftaya tekrar cozuttu :)
-
geçmiş olsun :(
-
o makineye viskiden aşagısı dökülmemesi lazım :D
-
do_som bunu yazdı
o makineye viskiden aşagısı dökülmemesi lazım :D
Yollayın bana hemen dökeyim üstüne. On the rocks moddayım
-
macbook pro ya bira dökmüştüm ters çevirip bekledim biranın sızabileceği her yerden içeri ters bir şekilde kontak sprey boca ettim yani 1 tüpü bitirdim baya
4 senedir hala çalışıyor