Macbook Air'e Çay Döküldü.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    TiThousand bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Gozden cikardiysan sök karti tinere yatir bikac saat sonra ciksrt kurumaya al bikac gun havadar yerde kurusun sonra pirince gom. Duan et demekte baska bisi gelmiyor :)

Tiner anakartı aşındırır, elektronik devrelere zarar verir. Falcon 530 marka elektronik temizleme spreyi var. Sıkınca hemen uçuyor.

Bunu temizlik maksadıyla herhangi bir devreye sıkmamız ne tür bir sonuç doğurabilir?

genelde potanslarda kullanılır kararsız çalıştıkları durumlarda

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Gozden cikardiysan sök karti tinere yatir bikac saat sonra ciksrt kurumaya al bikac gun havadar yerde kurusun sonra pirince gom. Duan et demekte baska bisi gelmiyor :)

Tiner anakartı aşındırır, elektronik devrelere zarar verir. Falcon 530 marka elektronik temizleme spreyi var. Sıkınca hemen uçuyor.

Hocam valla yapan elektronikci gordum amma dedigin de mantikli ek olarak wd40 da is gorur

aman hocam wd40 anasını ağlatır anakartın :D 5 dakikada anakart gözükmez olur :D 

contact cleaner yerine hep 5 lira olan balata spreyi kullanıyorum ben bu arada :D

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Falconu deneyelim bi :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opsiyonel
    opsiyonel's avatar
    Erkek

ocam neresinden döküldü çay klavye arasından mı yoksa fanın ordanmı yapılır yapılması çokda zor birşey değildir

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Hocam valla yapan elektronikci gordum amma dedigin de mantikli ek olarak wd40 da is gorur

aman hocam wd40 anasını ağlatır anakartın :D 5 dakikada anakart gözükmez olur :D 

contact cleaner yerine hep 5 lira olan balata spreyi kullanıyorum ben bu arada :D

Ben kullandım hocam anakartta çok fazla sıkmadım local olarak az bişey sıktım beklettim bir probblem çıkartmadı. Ek olarak zor dönen fanlara da sıkıyorum cillop gibi oluyor. :) Hatta konusunu da açmıştım baya öönce logitech in unifyng mouse alıcısı sıkıntılıydı wd40 sıktım beklettim kuruttum sonra çalıştı. Amma bikaç haftaya tekrar cozuttu :)

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jargonphp
    jargonphp's avatar
    Erkek

geçmiş olsun :(

“Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş”(Gazel-i Baki)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o makineye viskiden aşagısı dökülmemesi lazım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

o makineye viskiden aşagısı dökülmemesi lazım :D

Yollayın bana hemen dökeyim üstüne. On the rocks moddayım 

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

macbook pro ya bira dökmüştüm ters çevirip bekledim biranın sızabileceği her yerden içeri ters bir şekilde kontak sprey boca ettim yani 1 tüpü bitirdim baya 

4 senedir hala çalışıyor 

Toplam Hit: 5081 Toplam Mesaj: 20
macbook çay döküldü mac sıvı teması