Macbook Alacağım Fakat.
-
konuyu hiç okumadan fakat kısmını ekliyorum
fakat pahalı dimi?
edit:doğru bilmişim zaten ucuz olsa herkes alırdı hocam bu o kadar havada bi cümle ki yani
iQsuz tarafından 14/Ağu/12 19:50 tarihinde düzenlenmiştir -
macbook kullanıcısı olarak cihazı tavsiye ederim. 1,5 seneyi geçti ben macbookumu alalı. şu anda tek sıkıntım şarj aletim bozuldu, arada tekliyor. yenisini alıcam ama orjinali 250tl. yurtdışına gidicek arkadaşlardan rica edicem, ya da başka bi çözüm yolu arıcam. sana tavsiyem macbook alıcaksan 1 tanede yedek şarj aleti ayarlayabilirsen koy kenarda dursun :)
-
1 hafta oldu hacım ben ssd alalı,
300 küsür tlye aldım. cidden çok farketti ek olarak lion sürümünü kesin yükle alınca, onu yüklediğinde cidden performans farkı oluyor. ssd yi macbookpro'm için almıştım.
ciddi bir makina için 3400+ tlyi gözden çıkarmak lazım, 3-4 gün önce aldım mac air 3400 tl ye gayet iyi alet. ekmek kesmede bile kullanabilirsin :)
SharpShooter tarafından 14/Ağu/12 20:32 tarihinde düzenlenmiştir -
benim de almam lazım, bi arkadaşa güvendim eylül'de gelir diye adam temmuz sonunda geldi şimdilik kaldı gibi. bilkom'dan alayım dedim arkadaş 5.5bin fiyat çekmişler o da kdv'siz hali. %50 fazla ödetecekler yani illa.
şu retina display 15" olanın ilk modelini alacağım 2200 dolar olan. 4bine geliyor türk lirasıyla, ama eyalete göre ekstra vergi biniyormuş doğru mudur? tax-free olaylarına filan girmek gerekiyormuş sanırım o zaman da.
bir de acaba ordan o klavyeyle alsam burda kaça patlar bana o klavyeyi değiştirmesi?
-
hacı retinalar daha pahalı ?
mümkünse amerikadan alın bi tanıdığınız giderse yada amerikadan getirip burada satanlar var. cidden 1000-1500 lira falan farkediyor.
klavyeyi değiştirmene pek gerek yok gibi hacı? alışırsın zaten
-
macbook un laptop dan fazlaları neler sayar mısınız?
-
Tengri bunu yazdı
macbook un laptop dan fazlaları neler sayar mısınız?
Donanım stablitesi ( yazılıma uygun sorun çıkarmayacak donanım yani)
İşletim sistemi (söylemeye gerek yok yavaşlamayacak kolay kolay çökmesine imkan olmayan virüssüz kafanız rahat)
Belkide en büyük farkı Malzeme kalitesi.
Ayrıca şuandaki retina display web sitelerini gezerken bile keyif almanızı sağlamakta :)
Apple donanım olarak düşük anack haz alınacak ürünler üretiyor.
PanxeR tarafından 14/Ağu/12 20:53 tarihinde düzenlenmiştir
