Macbook Pro
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------uçak biletimi al, almanaydan alıp gelem :) kar komisyon bişey istemez :D
-----------------------------Almancı çukulatası getirsene, taze rittersport bademli ve fıstıklı olsa kafi, ne yedimse bulamadım o tadı yav.
-----------------------------rittersport kipada satılıyor kervan pasajındada vardır ben bakayım gönderırım sana
-----------------------------e banada gönder madem :D
-----------------------------coguklugumdan beri tüm marketlerde var.
-
gecen bayram gelseydin ben sana alırdım (=
-
xdabbex bunu yazdı:
-----------------------------gecen bayram gelseydin ben sana alırdım (=
-----------------------------sen kimsin la :D
-
Merhaba;
Apple'ın tüm cihazlarını min 1 er yıl kullandım şuanda da toplamda 48 bilgisayarı olan bir dergide IT Director'um appledan başka cihaz yok air dahil tüm cihazlardan min 2-3 adet var sana tavsiyem kesinlikle macbook pro 13 veya 15 tir ayrıntılı kullanım amacını yazarsan daha ayrıntılı bilgide verebilirim klavuz istersende Macline Haziran sayısında Hangi mac size göre diye 3 sayfalık bir makalem yayınlandı onu okumanı tavsiye ederim appledan telefon dahil cihaz alırkenden aldığınız en iyi fiyatla birlikte bana bilgi verirseniz daha ucuzu garanti olmak koşuluyla size yardımcı olurum.
Saygılar.
-
gvn666 bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba;
Apple'ın tüm cihazlarını min 1 er yıl kullandım şuanda da toplamda 48 bilgisayarı olan bir dergide IT Director'um appledan başka cihaz yok air dahil tüm cihazlardan min 2-3 adet var sana tavsiyem kesinlikle macbook pro 13 veya 15 tir ayrıntılı kullanım amacını yazarsan daha ayrıntılı bilgide verebilirim klavuz istersende Macline Haziran sayısında Hangi mac size göre diye 3 sayfalık bir makalem yayınlandı onu okumanı tavsiye ederim appledan telefon dahil cihaz alırkenden aldığınız en iyi fiyatla birlikte bana bilgi verirseniz daha ucuzu garanti olmak koşuluyla size yardımcı olurum.
Saygılar.
-----------------------------
bknz hizmet budur :) ocaktan sorna yurtdışından macbookpro alıcam hocam kendime 15 liklerden. burda garantisi oluyo mu cihazların? -
hocam patron satıyo 1700e 2.el düşünürsen pm at
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------gvn666 bunu yazdı:
Saygılar.
bknz hizmet budur :) ocaktan sorna yurtdışından macbookpro alıcam hocam kendime 15 liklerden. burda garantisi oluyo mu cihazların?
-----------------------------Selam;
Hayır kardeşim yurtdışından gelen cihazlar bilkom tarafından garanti dışı sayılıyor ama her türlü sorun için benimle irtibat kurarsan yardımcı olurum sadece mac deil APPLE'ın tüm cihazları için geçerlidir bu söylediğim :)
saygılar.
-
gvn666 bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------gvn666 bunu yazdı:
Saygılar.
bknz hizmet budur :) ocaktan sorna yurtdışından macbookpro alıcam hocam kendime 15 liklerden. burda garantisi oluyo mu cihazların?
-----------------------------Selam;
Hayır kardeşim yurtdışından gelen cihazlar bilkom tarafından garanti dışı sayılıyor ama her türlü sorun için benimle irtibat kurarsan yardımcı olurum sadece mac deil APPLE'ın tüm cihazları için geçerlidir bu söylediğim :)
saygılar.
Eyvallah hocam sagoladin iphone felan biliodumda belki dedim mac ler garantili oluyosur :) ama o da olmuyomus :) sagolasin hocam bisey olursa calariz kapini :)