Macbook Pro 16″ İ7 2.6Ghz (2019) Alınır Mı?
-
dün eğitim indirimli macbook bakim derken buna denk geldim ikinci el olarak satıyorlar apple resmi satıcısında fiyatı uygun geldi bilemiyorum ama sizce alınır mı? fiyatı : 23.999 TL
mail attığımda cihazla alakalı
Merhabaİkinci el üründürGarantisi bulunmamaktadır 3 ay tarafımızdan garantisi bulunmaktadırKılcal çizikler mevcutturPil döngüsü +350 Pil %85-%95Görselleri ektedirKutusuz üründür kablo adaptör mevcutturşeklinde mail geldi.

-
ne icin kullanacaksin?
oyun vs oynamiyorsan al 10 yil kullan, o ust bar bozulabiliyor, tamiri var. -
hocam bütçen ne bilmiyorum ama benim macbookun linki bırakıyorum aşağıya, düşünürsen yaz
-
Antikky bunu yazdı
ne icin kullanacaksin?
oyun vs oynamiyorsan al 10 yil kullan, o ust bar bozulabiliyor, tamiri var.oyun için laptopum var hocam. yazılanlara göre fiyat sizce nasıl eldeki eski macbook pro 2012 imi satıp bunu alim diyorum. devir sayısı yüzdesi ve kronik birşeyi varmı onu öğrenmek istedim. bendekinde ekran çipi bozuluyordu uma yaptırıp kullanmaya devam ettim.
-
M Tavsiye ederim. Air bile olsa.
-
bence alınmaz, 10-12 bin civarı olsa alınırdı.
çok eski alet.
daha güçlü sıfır alet alıp hackintosh kurabilirsin.
az daha koysan zaten sıfır macbook alıyosun.
-
Hocam bende m1 16-512 macbook air var, çok yüklenmedikce banamısın demiyor. Bu makinada m1 e yakın diye biliyorum ayrıca pro olması ve touchbar cabası.
-
M serisi çok daha iyi hocam
windows mu kulkanacaksın?
-
eengineer bunu yazdı
M serisi çok daha iyi hocam
windows mu kulkanacaksın?
yok hocam macos devam
-
M serisi al bence de, bunların ısınma sorunu mevcut, bi yerden sonra sinir ediyor
-
bende aynısı var. 5 yıldır kullanıyorum. Şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım. Aldığımda nasıl bir performansı varsa hala aynı. Kullandığım yazılımlar vscode, photoshop, illustrator, adobe xd. Word, excel, safari standart kullanım. Daha yeni macos yeni versiyonunu kurdum.
Bu cihazla ilgili tek sıkıntım harici ekran bağladığımda ve laptop ekranını kapatmadığımda fanı çok fazla çalışıyor ve ses yapıyor. Bunun temizlik vs ile de ilgisi yok. Aldığım ilk günde aynıydı. Zaten yabancı forumlara falan baktığında herkesin yaşadığını görebilirsiniz. Harici ekranı ben direkt type c üzerinden kullanıyorum. aynı zamanda şarjda oluyor. HDMI ile denedim de sonuc aynı.
Ama bu cihazın artık ömrü 2-3 yıl gibi. Tahminen 3 yıla yazılımlar intel işlemcili mac'lere versiyon atmayacaklar. Adobe vs kullanıyorsan bunu dikkate almanı öneririm. Eğer cihazda problem yoksa fiyatta çok iyi bu arada. 24 bine 3 yıl kullansan yeter.
Laptop zorunluluğun yoksa ve ekranın varsa yeni çıkan M4 mac miniye bak derim. öğrenci indirimiyle 24 bine geliyor. Baya avantajlı