Mac'e Windows Kurmak ?
-
Genki bunu yazdı
kur hacı kur, bootcamp ile win7 kur win8 kur yapabiliyorsan yap
Kurulmaz edilmez alete yazık olur diyenlerede aldırış etme. Çoğunda zaten mac yoktur bile kulaktan dolma bilgi ile birşeyler söylüyorlardır
normal şartlarda ssd disklerin ömrü satalara göre zaten az
bootcampdaki sanırım suan yaşadıgım tek sıkıntı, ekran kartlarında değişme olayı olmuyor
intel hd 4000 grafik ile gt 650m uyumlu calısmıyor
yani süreki gt650m kullanılıyor oda sanırım sarja biraz etki edebiliyor vs vs
suan mac üzerinde windden yazıyorum dert tasa yok, internette surf yapacağım zaman,php projeleri geliştireceğim zaman macos'a geçiyorum onun rahatlığı bambaşka, visual studio, (sxe + counter) vs gerektiği zamanda windowsa hiçbir sıkıntıda yok
tamamdır hocam sağolasın :) güzel bilgi oldu bu.. bi de win 8 kullanıyorsan bi link verebilir misin sıkıntı çıkarmayacak ?
-
win7 kullanıyorum ben, ben kurulum yaptıgımda win8 desteklemiyordu sanırım bootcamp
o zamanlar elimde isoda yoktu crack derdi falanda uğraşmayım diye win7 kurdum. Ama en kısa sürede bende 8e geçiş yapacağım
win7 puanlaması, gerçi pek kaale alırmısın bilmiyorum ama yinede sorabilecek olanlar için
-
puan çok süper hocam :)
bendeki özellikler böyle
windows 8 i kurayım ben o halde..
tüm cevaplar için teşekkürler
-
kurmadan once sanal makinada çalıştırmayı da düşünmeni tavsiye ederim.
-
ve sonunda mace windows u kurabildim.. 6 saat falan mac in windows için driver indirmesini bekledim 3-4 kere iptal edip baştan başlattım işlemi meğer flash disk ntfs olarak formatlandığından olmuyormuş. fat32 ye çevirdim oldu.. ama yine de işlem çok uzun sürüyordu..
bu da performans görüntüsü.. win 8 için sanırım iyi bi puan
-
hocam ben 0 alacan zannettim kusura bakma.
-
bunuda mı görecektik :O
-
steve jops un kemikleri amuda kalktı sayen de arkadaş apple ye sövseydin daha iyidi
-
unbalanced bunu yazdızputnik bunu yazdı
win8 bootcamp driver paketi relase oldu mu?
olduysa 8 kur. eğer yok olmadıysa 7 devam et. performans sorunu yaşamazsın. sonuçta intel tabanlı hw kullanıyor.
http://www.reddit.com/r/apple/comments/1ajgkj/windows_8_bootcamp_drivers_now_available_on_osx/
bu linke göre olmuş sanrım hocam
bendeki versiyon 10.8.2 şimdi güncelleştireyim 10.8.4 çıkmış. ondan sonra sıkıntı çıkmaz sanırım ? bir de win 8 in sıkıntı çıkarmayan versiyonu
nedir tahribatta paylaşılanlar vardı ama son çıkan bir sürüm v.s. var mı?
Hocam,
Güncelleme yap bence. Fark eden bir şey yoktur ama bazen donanım f/w güncellemesi geçiyorlar. 10.8.4e güncelleyip, win8 kurmanı tavsiye ederim.
-
ahmetdsn bunu yazdı
steve jops un kemikleri amuda kalktı sayen de arkadaş apple ye sövseydin daha iyidi
Hocam sıkıntı yoktur. Ayrımcı birisi olsa bootcamp i tümleşik halde sunmazdı os altında.