folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder MAC(Fiziksel) Adresimin Formatta Gitmemesi Nasıl Olur?

MAC(Fiziksel) Adresimin Formatta Gitmemesi Nasıl Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

MAC adresin hardware' etiketlenmiş olduğunu biliyorum; fakat Windowstan değişmiş gibi görünmesi yeterli. Bu değiştirme sayılır; çünkü çıkan tüm ethernet paketlerinde orjinal MAC adresi görünmüyor, işletim sistemi tarafında  yeni girilen MAC görünüyor.

Bizim MAC değişimindeki amacımız da bu değil mi, internete farklı bir kimlikle çıkmak. Bu durumda değiştirmiş oluyoruz.

Blue Screen of Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Fiziksel olarakta sanal olarakta MAC adresi değiştirilebilir.

Mac adresin formatta değişmemesi için: fiziksel olarak modifikasyon yapman gerekir.

İlk MAC adres bilgisini işletim sisteminde bir türlü değiştirdiğimizde donanım bunu kendi üzerine yazabiliyor mu diye bakarsın(ki hiiç öyle birşey görmedim ben :D) bu birincisi

Bir ikincisi donanımı sökersin, MAC adres bilgisinin nerede saklanmakta olduğunu bulursun. Daha sonra bu elemanı sökersin, bakarsın MAC adres bilgisinin tutulduğu kısmına yeniden veri yazılabiliyor mu? Buna dair herhangi bir taban üretici tarafından yapıldı mı? Eğer veri yeniden yazılıyorsa mac adres bilgisini değiştirirsin takarsın mac adresi değişmiş bir şekilde kullanırsın. Ama yok veri değiştirilemiyorsa, sabit olarak tanımlamışsa, artık elektronikçiler nasıl hangi yöntem kullanarak yongalar üzerlerinde oynama yapıyorlar bilmiyorum ama benim aklıma gelen en güzel yöntem yonga yapısını analiz edip yapıyı taklit edip MAC adres veri bölgesini yazılabilir olarak modifiye yaptıktan sonra yongayı yeni baştan oluşturup işlemi tamamlamaktır. Ama işlemler gerçektende güç onun yerine işletim sistemi üzerinde otomatik değiştirecek programlar üzerine git daha az yorulursun :)

Sadece bi imza..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megamo
    Megamo's avatar
    Erkek

bilmem haberiniz varmı google diye bir site var

oraya mesela mac adresi nedir yazıyorsunuz cevaplıyor size

İşsizlik neden var çünkü nekadar çok işsiz varsa, insanlar okadar düşük maaşa razı edilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://www.sertaccem.net/mac-spoofing.cem

Aradığın bu galiba

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyak63
    manyak63's avatar
    Erkek

Herkese çok teşekkürler. Peki laptopların WİFİ leri ve ethernetleri değiştirilebiliyormu=?

Android Hakkında Herşey! - www.androidcim.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir çok ethernet kartı zaten içinde mac adresi deiştirme özelliği vardır. sen mac adresinin neden değişmesini istemiyorsun kardeşim. onu acıklasan daha yardımcı olabilirz sana.

http://www.yukleresim.com/images/89j28a1ef8h6mltk1rl.bmp

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
Toplam Hit: 2821 Toplam Mesaj: 17