folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Machinarium Oyununu Çalıştırmak

Machinarium Oyununu Çalıştırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

oyunumun kurulumuna gerek yok zaten portable olarakda çalışıyo ben flashda taşıyorumda şu köpeği vurup karşı tarafdan alacağım bölüümü geçemecdim silah nasıl yapılıyo?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

oyunumun kurulumuna gerek yok zaten portable olarakda çalışıyo ben flashda taşıyorumda şu köpeği vurup karşı tarafdan alacağım bölüümü geçemecdim silah nasıl yapılıyo?

nasıl portable olarak da çalışıo  ya bi yardım etsen  olmaz mı  DJ :) 

Başarı için kişilikte değişim şart..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

berraa bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

nasıl portable olarak da çalışıo  ya bi yardım etsen  olmaz mı  DJ :) 

ya kurulumu var tam sürüm yapıyosun aynı zamanda kurulum dosyalarını kopyalayıpda kullanabiliyosun

http://www.filesonic.com/file/36689859/Machi.expresshare.com.rar

dene alıntı bende böyle bir linkden indirmiştim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

daemon tools a saatin orda sağ tıklayıp sanal disk oluşturuyosunuz, bin veya cue dosyasının yerini gösteriyosunuz.

normalde cue dosyası bin dosyasının rehberi gibi bişi, cue yi gösterip oyunu kurabiliyosunuz ki zaten daemon sadece cue yi görür eğer yoksa haliyle bişi görünmez.

bu yüzden açılan pencerede (cue ve bin in yerini göstereceğiniz pencerede) alttan *tüm dosyalar ı seçiyosunuz bin de gözükür, bin i seçip tmm diyosunuz, otomatik çalıştır çıkıyo ordan sonrası kurulum sadece, next next next olayı.

ve DJ; o bölüm 3 kısımdan oluşuyo sen büyük ihtimalle köpeğin olduğu yerdesin ilk bölüme yani hapis bölümne geri dönüceksin 3 tane hücre var ortadaki hücreye girip tavanda asılı olan pompa yı alıcaksın.

silahıda almış olduğunu düşünüyorum, nerden alındığını unuttum şimdi.

yukarıda o silahla pompayı birleştiriyosun, son bölüme geliyosun köpeğin olduğu yere, yukarı çıkıyosun ordan köpeğin olduğu yere yağ damlattrıyosun sudaki şamandradan, sonra aşşağı iniyosun köpek yağı yalamaya gidiyo sende silahı köpeğin üstüne bırakınca köpeği onunla vurup kendne çekiyo, köpeği bağyan robota verip şemsiyesini alıyosun :)))

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

ekran%20resmi

Selim dediğin gibi yaptım ama olmadı  sürekli  bu hata kutusu çıkıo  ya yeniden  indirdim  oyunu  ama bunda da aynısı oldu ..sanırım bişileri yanlış yapıorum ama ne anlamadım..

Başarı için kişilikte değişim şart..
Toplam Hit: 2699 Toplam Mesaj: 16