folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Macintosh Kullanan Varmı?Varsa Bikaç Soru

Macintosh Kullanan Varmı?Varsa Bikaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

macintosh Mac OS X işletim sisteminde bi kaçk kontrol yapmam gerekiyor.bunu win bilgisayarıma vritual olarak nasıl yüklerim.işletim sistemi olarak nereden indirebilim.kullandıgı browser tarayıcı nedir şuan piyasada en çok hangi mac işletim sistemi kullanılıyor.?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek
    hocam tarayıcı olarak safari kullanılıyo. Mac OS X win bilgisayar yüklenirmi bilmiyorum. ama bendeki macosa win yüklenmiyodu. işletim sisteminin cd si var ama normal bilgisayar olmaz gibime geliyo. deneyen arkadaşlar varsa bilgilendirse bende sevinirim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    usta bende linuxa ne kadar benziyor, konsol falna nasıl ??
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    MacOS'un intel işlemcilere uygun versiyonu var yani normal pcye kurabilirsin ama orjinal mac kadar performans bekleme aynı zamanda macin artık intel tabanlı laptop ve desktoplarıda piyasada bunlara bootcamp ile hem windows hemde Mac çalıştırabiliyorsun Browser olarak Safari kullansanda Firefox bunda da var.1 dvd oldugu için gidip bir yerden 5 ytl verip alman daha mantıklı.Bedava degil ücretlidir ondan alıcagın büyük ihtimalle korsan olur.Virtual olarak yüklenmesi pek önerilmez ciddi sorunlar çıkartıyormuş.Konsol olarak Bash konsolu kullanıyor ve en kolay kullanımlı işletim sistemi kabul edilsede esnek degil konsolu konsol degil felan filan

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    peki safari web browserda Activex ayarları yapamam gerekiyor indirp yükledim secrutiy sekmesinde yok.ne yapmam gerekiyor bu tarayıcınınn gelişmiş ayarlarını nasıl kontrol edebilirm

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    hacılar yeri gelmişken elinde mac programı olan yok mu hiç ya upload edebilrmsnz???

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Malesef hocam,

işyerimde g5 kullanıyorum, senin dediğin malesef olmuyor. Yani sen o sistemlerin hiçbirini win sistemde açamazsın, mümkün olmadığını biliyorum. zaten dikkat ettiysen herşeyin sürümü farklıdır. Adamlar herşeyi bir win için bir mac için programlıyor. Kullandığı browser tarayıcı safaridir, ancak opera benim daha hoşuma gidiyor, safari kullanışlı görünse de operaya göre deha fazla kasıyor. Şuan en çok piyasada Mac Os X Leopard kullanılıyor diye biliyorum. 

Eğer kişisel olarak kullanıyorsan özelliklerini yaz sana daha fazla bilgi vermeye çalışalım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

valla tam yazıcam unuttum ya kafam bozukda

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    muhabir22 bunu yazdı:
    -----------------------------

Malesef hocam,

işyerimde g5 kullanıyorum, senin dediğin malesef olmuyor. Yani sen o sistemlerin hiçbirini win sistemde açamazsın, mümkün olmadığını biliyorum. zaten dikkat ettiysen herşeyin sürümü farklıdır. Adamlar herşeyi bir win için bir mac için programlıyor. Kullandığı browser tarayıcı safaridir, ancak opera benim daha hoşuma gidiyor, safari kullanışlı görünse de operaya göre deha fazla kasıyor. Şuan en çok piyasada Mac Os X Leopard kullanılıyor diye biliyorum. 

Eğer kişisel olarak kullanıyorsan özelliklerini yaz sana daha fazla bilgi vermeye çalışalım

i.explorer mac te çalışıyormu,yada opera? ben kullanmıyorum bana sadece tarayıcı bilgileri lazım.browserden yayın yapan bi sisteme bağlanıp görüntü aktarack ama safari bunu yapmıyor.ayarlarınıda değiştiremiyorum.i.explorer yada opera hangisi çalışır

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

i explorer çalışıyormu.?mac te

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı:

i explorer çalışıyormu.?mac te

bilen bi insan evladı yokmu yaa ? i.explorer macte çalışıyormu?

Toplam Hit: 2227 Toplam Mesaj: 15