folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Macos Sisteminde Internet Download Manager (IDM) Kullanma Rehberi

Macos Sisteminde Internet Download Manager (IDM) Kullanma Rehberi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

Kanayam yaramdi uygun yollu bir cozum dusunup bir deneyeyim dedim ve baya yeterli geldi.Benim gibi aylarca aglayaniniz var ise 
    asagidakileri yaparak bana sevap pointler kazandirarak cennete girmeme olanak ve kolayliklar saglayabilirsiniz.

Jdownloader2 ve downloadhelper browser eklentileri ise yaramadiginda veya yetersiz kaldiginda bunu yapmak cok islevsel oluyor.
    Bu videoyu indir butonunun ozelligi o kadar kullanisli bir olay ki anlatamam.

1-Sanal cihaza UTM sanallastirma kuruyoruz (ucretsiz,reklamsiz,kaliteli)
    https://mac.getutm.app

2-Akabinde windows iso indiriyoruz (islemciniz apple M ise windowsARM64 iso indirmelisiniz
    (windows 10 veya 11 de var sadece)

3-Paylasicaginiz ortak klasoru ayarlarin idm den indirdiginiz dosyalari bu klasore entegre edin.
    inen videolari direkt mac cihazinizda paylasim klasorunde goreceksiniz aktarmak ile ugrasmadan isterseniz mac de veya windowsda geri silebilirsiniz.

not : M islemci kullaniyorsaniz windows isonun ARM oldugundan emin olun.(icerisinde emulator bulunduruyor ve sanal cihazi daha az yoruyor windows yazilim calistiracaginiz zaman mac cihazlarda)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

yani mantıklı ama bir video indirmek için hali hazırda kullanmıyorsam bir sanal makine kurmak çalıştırmak vs gereksiz geldi bana.
    video vs indirmek için ben Downie kullanıyorum uzun bir süredir. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

cikariyor mu yukarda bu videoyun indir diye? yoksa download menager gibi mi kullaniyosun direkt verilen indirme urlsini ekleyip?
    m3u8 diye bir sey cikardilar son 5-6 yildir bunu idm indirebiliyor fakat diger eklenti ve yazilimlar genelde yakalamiyor 2 cihazda tasimak yerine bu daha olur yollu geldi daha iyi cozum varsa deneyeyim :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

https://www.freedownloadmanager.org/download-fdm-for-mac.htm

bu denemeye değer hocam, windowsta ben idm'den daha çok beğenmiştim, en azından benim işimi çözüyordu

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek
    mugen bunu yazdı

https://www.freedownloadmanager.org/download-fdm-for-mac.htm

bu denemeye değer hocam, windowsta ben idm'den daha çok beğenmiştim, en azından benim işimi çözüyordu

bu yazilim link indirme yoneticisi diye biliyorum tarayici uzerinden video kaynagini veya videoyu yakalayici ozeligi yok
    onun yerine jdownloader kullaniyorum cok daha kapsamli ve ucretsiz.

Toplam Hit: 260 Toplam Mesaj: 5
idm mac